31.8.2015

Olenkohan nyt ihan järjissäni?

Vai menettämässä järkeäni? Haluaisin niin kovasti oman hevosen, mutta sitä en vielä toistaiseksi saa. Minun intohimokseni on kuitenkin kehittynyt hevostarvikkeiden osto, siis ihan hevoselle! Saan siitä ehkä jotain tyydytystä palavaan haluun ostella kaikkea kivaa tarpeellista ja tarpeetonta omalle hevoselle. Ajattelen myös, että kun etukäteen olen jotain ostanut niin silloin hevosenhankintahetkellä ei tarvitse niin paljoa kuluttaa rahaa samaan syssyyn. Mutta kuitenkin, mistä minä voin etukäteen tietää minkä kokoisen hevosen tulevaisuudessa omistan ja sopivatko nämä ostamani varusteet sille? En voi sitä tietää ja vähän riskillä nyt siis touhuan. Mutta minkäs teet, kun on palava halu tehdä hankintoja. Hevosta en kuitenkaan aio ostaa sillä kriteerillä, että sille sopivat nämä omistamani varusteet. Mutta pidempää jaarittelematta ajattelin nyt esitellä nämä mitä olen tähän mennessä ostanut. Yritän kertoa kaikista merkin, hinnan ja ostopaikan.

Horzen heijastinratsastusloimi Vermon kirpputorilta. Koko 135cm ja hinta oli 14€.

Treadstone sadeloimi Vermon kirpputorilta. Koko 135cm ja hinta muistaakseni 3€.

Eurohunter fleeceloimi kaulakappaleella. Vermon kirpputorilta muistaakseni 2€. Koko on 135cm ja huomasin muuten vasta kotona, että tämä on ihan sama loimi joka Pinja Suomalaisen Lilli-ponilla on. :D

Yleis- ja kouluhuovat Vermon poninuorilta 6€/kpl. Kouluhuopa on Horzen. Yleishuopa muistaakseni Finn Tack. Juoksutusliina 14€ ja delta 6€ HippoSportista. Harjapakki harjoineen noin 20€ muistaakseni Prismasta. Kolme Horzen pinteliä Vermon kirpparilta 1€. Riimunnaru Vermon poninuorilta noin 6€.

30.9. ostin Vermon kirpparilta kokonaiset suitset ohjineen. Niiden merkki on Claridge House ja maksoin niistä 20€. Kaupan päälle sain jonkun ratsastusliivin, mutta se ei ollu oikein makuuni. Taidan myydä sen. Suitsissa oli kiinni olympiakuolaimet. Kotiin tultuani ryhdyinkin heti purkamaan ja pesemään suitsia. Ne olivat ostohetkellä jo erittäin hyvän näköiset. Paljoa kulumia en edes löytänyt. Pesun jälkeen suitset osoittautuivat oikein upeiksi! Harmi vain, ettei turpahihna ja otsapanta oikein miellytä silmääni. Onneksi ne voi tarpeen tullen vaihtaa. Tässä ottamani kuvakooste vielä pesu-uralasta.



Irrotin joka ikisen hihnan toisistaan ja pesin parhaani mukaan kaikki välit ja kolotkin. Kyllä sieni tuli mustaksi. :D

Seuraavat kuvat ovat pestyistä ja ristitetyistä suitsista. Kuolaimet pesin vedellä. En niistä paljoa saanut irti, mutta eipä niissä paljoa likaa ollutkaan.






Tässä vielä kahdet ohjat. Ylemmät tuli ostamieni suitsien mukana. Alemmat olen ostanut erikseen Vermon ravinuorilta. En nyt yhtään muista paljon ne maksoivat, ehkä 6€.

Tässä lähes kaikki mitä kaapeista tällä hetkellä löytyy. On siellä vielä ainakin kolme kelvollista heinäkassia, hikiviila, huono punainen riimunnaru, pari pyyhettä, sekä satulasaippua. 

Omaa hevosta odotellessa!
~Doris

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti