29.8.2015

Ensimmäinen bloggaajatapaaminen! (La 29.8.15)

Osallistuin tänään Kaktun järjestämään bloggaajatapaamiseen. Tapaaminen järjestettiin picnic-henkisesti Helsingin kaivopuistossa. Sää oli mitä mainioin, aurinko paistoi ja päivällä oli suhteellisen tyyntä. Illaksi kyllä viileni, olisi pitänyt ottaa pitkähihainen mukaan. Söimme yhteisiä ruokiamme puistossa Kaktun viltin päällä ja juttelimme mukavia. Siinä samalla esittelimme itsemme toisillemme ja puhuimme blogeistamme. Meillä oli koko ajan todella hauskaa ja taisi porukalla olla samantapainen huumorintajukin, sillä kaikki nauroivat yhteen ääneen vähän väliä. Etenkin Kaktun ja Jillan äänet kuuluivat varmaan puiston toiseen päähän asti! :D


©Milla Siltala Olemme matkalla Rautatieasemalta puistoon. Matkalla näkyi kaksi ratsupoliisia, joiden kanssa meinasimme ottaa yhteiskuvan, mutta pieniä lapsia oli todella paljon heidän ympärillään, joten jätimme sen väliin.

Tässä porukka on jo herkkujen kimpussa. Juttua oli kaikesta, siis ihan kaikesta ja hauskaa oli! :D 


©Kaktu

Kaktu, Jilla ja takana Penina.

©Milla Siltala

Oli hauska tavata Kaktu ihan kasvotusten. Hän oli hauska ilopilleri, joka oli lähes kokoajan äänessä muutaman muun kanssa, kuitenkin antaen muillekkin suunvuoroja. Pirteä olemus, joka hänen blogistaankin huokuu on ihan oikeasti hän ja Kaktun persoona on mielestäni aivan ihana. Hän oli kohtelias ja huomaavainen kaikkia tapaamiseen tulleita kohtaan, jopa meitä vähemmän suosittujen blogien kirjoittajia. Pääsin juttelemaan hänelle ja nauramaan hänen kanssaan, sekä tapaamisen päätyttyä halasimme vielä. Tässä vielä linkki hänen blogiinsa: kaktujafutura.blogspot.fi

Muu tapaamisen porukka, Jilla, Milla, Delila, Suvi, Anni, Penina ja Alex, olivat aika lailla minulle ennestään tuntematonta porukkaa. Jilla Lappalaisen blogiin olen törmännyt aiemminkin, mutta muut olivat oikeastaan täysin tuntemattomia. Kaikki osoittautuivat kuitenkin erittäin mukaviksi ihmisiksi ja sain heiltä paljon hyviä neuvoja sekä näkökulmia eri asioihin.




Kiitän vielä Kaktua tämän mahtavan tapaamisen ja mahdollisuuden järjestämisestä. Oli ihana idea, että me pienempien blogienkin kirjoittajat olimme tervetulleita mukaan. Paikan valinnassa ja kyytien organisoinnissa oli luonnollisesti hieman ongelmia, sekä moni perui tulonsa viimetipassa. Mutta vastoinkäymisistä hulimatta tapaaminen onnistui ja kaikilla oli hauskaa. Odotan innolla uutta tapaamista!

2 kommenttia:

  1. Hahah hyvä kuulla, että sentään annoin niitä suunvuoroja! :'D Tosi kauniisti kirjoitit ja olen tosi otettu ja yllättynyt tästä postauksesta. :D Ihana kuulla, että viihdyit tapaamisessa. Toivottavasti saadaan järjestettyä seuraavalla kerralla vähän isompi tapaaminen. Kiitos itsellesi kun olit mukana! :)

    VastaaPoista