27.8.2015

Roosan hoito ja video (Ke 26.8.15)


Ensimmäinen video, jonka olen tehnyt Roosasta ja Punametsän tallilta ylipäätänsä on nyt tässä. Aikaa videon tekoon meni eilen noin 45 minuuttia eli aika nopeasti tein. Materiiaalit olen kaikki kuvannut itse ja ne joissa itse esiinnyn on kuvannut äitini, kiitos hänelle. Toivottavasti pidätte. Yritän jatkossa tehdä enemmän videoita blogitekstien ohelle, mutta itse en tykkää puhua kameralle, joten sellaisia tuskin tulee. Toiveita toki saa laittaa.

Täällä ammattikoulussa, jossa tälläkin hetkellä olen kirjoittamassa tätä postausta, opin kokoajan paremmaksi kuvaajaksi ja editoijaksi. Vielä kun saisi hienot kamat(järkkäri ja vegas) omaan käyttöön tulisi videoista ja kuvista parempia kuin ne nyt ovat.

Roosan kanssa meillä menee hyvin. Kävin hoitamassa sen eilen, koska sen keskiviikon hoitaja ei päässyt tallille. Hoidin ponin ulkona puomissa. Roosa oli aika mutainen kauttaaltaan, mutta onneksi muta oli jo kuivunutta, niin se lähti paremmin pois. Roosa oli aika säikkynä ulkona. Se ihmetteli kaikkea liikettä tallila ja hirnui kavereidensa perään. Ponista tuli kuitenkin puhdas noin puolen tunnin harjauksen jälkeen. Talliin vietyäni, pidin sille seuraa vielä hetken ennen kuin muut hepat tulivat sisään ulkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti