2.9.2015

Jepellä maastossa (Ti 1.9.15)


Eilen pääsin koulusta ajoissa, joten ehdin käymään kotona ennen tallille lähtöä. Tallilla harjasin tuttuun tapaan ihanan hoitoponini Roosan ulkona. Roosa hyöri ja pyöri taas puomissa aika paljon katsellen joka paikkaan, mutta sain sen lopulta harjattua.

Tänään otin käyttöön tallilta saamani kaapin. Sinne mahtuu ihan kätevästi suurin osa ainakin kesäratsastusvarusteista. Saa nähdä kuinka täyteen se talvella tulee. Ja mitähän mutakeleistä seuraa, odotan jännityksellä. Kaapin täytön jälkeen söin evässalaattini ja join mehua. Sitten menin auttamaan Roosan laitossa ekalle tunnille. Talliin palattuani pesin pikkuponien(Hemppa, Osku ja Roosa) ruokakupit.

Nyt onkin jo minun ratsastuksen vuoro. Sain Jepen tunnille. Se oli jo edellisellä tunnilla. Kaikki ryhmät menivät eilen maastoon. Lähdettiin kentältä. Minun ryhmässä oli kaiken kaikkiaan vain neljä ratsukkoa maastossa, sillä kolme halusi jäädä kentälle. Maastossa Jeppe oli aluksi tahmea, mutta oikeastaan koko matkan se oli aika hidas käynnissä. Ravista se innostuikin jo vähän menemään eteen. Laukan nostettuani se olikin sitten reipasta menoa metsätiellä. Hauskaa oli! Tallipihaan palattuamme menimme kävelemään kentälle vielä ihan hetkeksi. Sitten laskeuduttiin kaarrossa satuloista. Jeppe oli ihan kiva maastossa. Ravi ja laukka oli sopivan reipasta, mutta käynti aika hidasta. Metsässä Jepellä kului aikaa katsella minnes ne jalat nyt oikein pistää ja siksi jäimme usein johtohevosesta jälkeen. Mutta maasto oli mielestäni oikein kiva. Tämähän oli ensimmäinen kerta kun olin maastossa Punametsän tallilla. Ja ensimmäinen kerta kun ratsastin Jepellä. Huomasin, että Puniksessa maastoa kyllä riittää! :)

Nasu ja Unski rapsuttelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti