12.8.2015

Paluu arkeen 11.8.2015

Eilen minulla alkoi opiskelu. Saan taas totutella viettämään opin parissa päivät. Iltapäivät taas kuluvat milloin mitenkin, toistaiseksi nauttien kesästä ja talleilla. Eilen alkoi myös ratsastustuntini Punametsän ratsastuskoulussa. Sen lisäksi käyn kolmena seuraavana torstaina ratsastamassa Espoon ratsastustallilla tunnit, jotka saan ratsastaa, sillä äitini maksoi jo varausmaksun ennen kuin peruutin ratsastuksen sillä tallilla. Tunteja on yhteensä viisi. Ylihuomenna ratsastan yhden ja kahtena seuraavana torstaina kaksi tuntia. Perjantaina ja lauantaina menen Punametsään taluttamaan ja lauantaina myös hoitajienkokoukseen saamaan hoitohevosen.

Juuri asfaltoitu tie bussipysäkiltä tallille kauniissa säässä.

Mutta nyt eiliseen tallikäyntiin. Sain tunnille ison ruunikon ruunan, Romeon. Hevonen oli oikein mainio. Se yritti koko tunnin parhaansa. Sillä oli isot hevosen liikkeet. Toivon vain, että olisin ratsastanut sitä paremmin. Romeo on yhden kaverini oma hevonen. Romeo käy ratsastuskoulun tunneilla pari kertaa viikossa. Ratsastustuntini lopuksi kävelimme loppukäynnit maastossa. Sitten vein hevosen karsinaan. 

Romeo

Harmikseni edellinen bussi meni juuri saatuani ratsun karsinaan ja kamat paikoilleen, joten jouduin odottamaan tunnin seuraavaa bussia tallilla. Aika kului kuitenkin mukavasti auttamalla iltatallin tekijää juottamaan ja ruokkimaan hevoset. Samalla opin hieman tuntemaan tallin hevosia. Kello 21:10 lähdin kävelemään bussille 700 metrin päähän. Olin vasta kymmeneltä illalla kotona. 

Hemppa ja Osku vapaan heinän parissa pihalla.

Tämä taitaa ollakkin arkeani tästä eteenpäin aina, kun käyn tallilla. Tässä kuussa tallipäiviä ovat ainakin tiistai, torstai, perjantai ja lauantai. Eikä siinä mitään, kunhan huolehdin yöunestani kunnolla. Myöhemmin torstai jää luultavasti pois. Saa nähdä mitä hoitajienkokouksessa käy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti