Minä

Minä ja hevoset
Olen Doris Ticklén. Opiskelen Harjun oppimiskeskuksessa hevostalouden perustutkinnon hevostenhoitaja -linjalla toista vuotta syksystä 2016 alkaen. Ratsastuksen aloitin kesällä 2009 Kilon tallilla, josta vaihdoin Espoon ratsastustallille tammikuussa 2014. Keväällä 2015 havahduin, että ratsastus on todella lajini ja haluan harrastaa sitä enemmän. Vaihdoin Punametsän ratsastuskouluun kesällä 2015 ja lopetin siellä joulukuussa 2015 aloitettuani opiskelun Harjussa marraskuun alussa 2015. Haluan kehittyä ratsastajana ja hevosten hoitajana. Toivon, että vielä jonain päivänä saisin oman hevosen ja ylläpitäisin omaa tallia. Tällä hetkellä opiskelen hevosten hoitoa melkein 24/7. Tästä jatketaan aina vain eteenpäin! :)

Olen Espoolainen vuonna 1999 syntynyt nuori nainen. Olen hyvin itsenäinen ja aika itsekseni viihtyvä ihminen, vaikka ei siltä ehkä aina vaikuta. Luonteeltani olen hevosten kanssa rauhallinen ja kärsivällinen, mutta muuten saatan olla aika kärsimätön, varsinkin odottaessa jotain. Olen ystävällinen ja rento persoona. Rakastan ihmisten auttamista tilanteessa kuin tilanteessa. Uskallan mennä vieraidenkin ihmisten luokse puhumaan, auttamaan tai kysymään neuvoa ihan tosta noin vain, joten minua sanotaan usein hyvin rohkeaksi. Silti en viihdy suuren yleisön edessä, enkä pidä esiintymisestä. Lempipaikkani on talli ja siellä viihdynkin erittäin hyvin. Voisin viettää vaikka jokaisen päiväni tallilla, kuten nykyään melkeinpä vietänkin. Rakastan yli kaiken hevosia ja ratsastusta. Tulevaisuudessa niistä taitaa tullakin minulle jopa ammatti.

Toivon, että viihdytte blogissani. Perustin tämän blogin 8.10.2014. Rakentava palaute on erittäin tervetullutta postauksien alle kommentteihin. Blogini lukijaksi voi liittyä sivun vasemmasta reunasta painamala  "Liity tähän sivustoon" ja kirjautumalla google-, twitter- tai yahoo-tilillä sisään.

~Doris