28.8.2015

Tallipäivä (Pe 27.8.15)

Heips kaikki heppahöperöt ja myös te vähemmän höperöt! :D Juuri äsken lähdin tallilta kotia kohti. Taas menin suoraan koulusta tallille kolmen aikaan. Ensimmäisenä harjasin Roosan, joka ei ollut lähes yhtään likainen. Sitten menin harjaamaan Unski-suomenhevosen. Siinä oli vähän enemmän työtä lian ja kokonsa takia. Hiki minulle tuli nämä kaksi harjattuani. Kello 17-18 talutin Unskia alkeistunnilla maastossa. Näin samalla ensimmäistä kertaa Punametsän tallin maastoja ja hyvältä vaikutti, vaikka tämän päiväisen sateen jälkeen oli tiellä muutamia isohkoja vesilätäköitä siellä täällä. Pohjat näytti mukavilta ja maastoa riittää niin pitkälle kuin jaksaa ratsastaa.

Tallin pienimmät ponit, Hemppa, Osku ja Roosa kurkkivat uteliaina karsinoistaan.

Tallissa neuvoin Unskin ratsastajaa riisumaan varusteet hevoselta. Sitten otin Roosan vastaan tunnilta ja vein sen karsinaan. Riisuin siltä varusteet ja putsasin ne mudasta. Sitten menin harjaamaan vielä ponin, jonka jalat ja maha oli ihan mudassa. Onneksi jo hetken kuivunut muta lähti helposti pois. Tänään sain oman kaapin tallilta, jonne pistää varusteita säilöön. Vain monena päivänä viikossa käyvät hoitajat voivat saada kaapin. 

Huomenna olisi hoitopäiväni, mutta en menekkään hoitamaan vaan tapaamaan mahtavia hevosihmisiä! Siitä teen sitten myöhemmin (ehkä) postauksen, niin saatte kuulla ketä näin ja mitä tapahtui! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti