27.12.2015

Ratsastuskeskus Aino

Hei kaikille! Ajattelin, että teitä kiinnostaisi uusi ratsastuskeskus Aino, joka rakennettiin hiljattain Järvenpään Ainolaan. Kävin tutustumassa Ainoon 20. joulukuuta. Silloin siellä oli avoimet ovet. Nappasin Ainosta paljon kuvia ja julkaisen ne nyt täällä kaikkien nähtäville, niin nekinteistä jotka eivät vielä Ainossa ole käyneet näkevät myös millaista siellä on. Olin jo etukäteen saanut aika realistisen kuvan Ainosta sen nettisivujen ja Facebookin avulla. Minut yllätti oikeastaan eniten se, että talli on ihan kiinni maneeseissa ja tallista pääsee suoraan molempiin maneeseihin sisäkautta. Paikka oli todella vaalean värinen ja siisti. Rakenteista suurin osa oli puuta ja kahvilasta/ravintolasta oli isot lasiset ikkunat molempiin maneeseihin. Tallilla oli kaksi ulkokenttää, kaksi maneesia, kuuden hevosen kävelytyskone, 30 hevosen talli(ja joku vanha talli), sekä ratsastustarvikeliike Putiikki Aino.
Ison maneesin katsomopääty, jossa myös lasi-ikkunoiden takana kahvila ja ravintola kahdessa kerroksessa.
Ratsastuskeskus Ainon kävelytyskone.
Vasemmassa kuvassa on pienempi kenttä ja oikeassa kuvassa on isompi kenttä.
Ratsastuskoulun puoli tallista
Ratsastuskoulun tallikäytävä ja karsinat.
Ainon pesupaikka ratsastuskoulun puolella.
Muutama tuntihevonen karsinoissa.
Yksityistallin karsinoita
Kuvia maneeseista
 
Hanna Tardiveaun ratsastusnäytös ja esittely
Hanna tuli isoon maneesiin yhdessä vaiheessa avoimia ovia. Hän ratsasti yhtä hevostaan ja kertoi samalla valmentautumisestaan ja kuinka hän valmentaa muita. Hän hyppäsi myös pari estettä.
Ratsastuskoulun hevoset
Ohjelmassa oli myös ratsastuskoulun hevosten esittelyjä. Ensin esiteltiin neljä tuntihevosta ja myöhemmin tuli vielä lisää neljä. Se mitä hevosista muistan on, että kaikki olivat kilpailleet ainakin jonkin verran ja jotkut todella paljonkin. Tuntihevosia oli avoimien ovien aikaan tallissa yksitoista ja yksi oli kuulemma matkalla Suomeen, eli Ainossa tulee olemaan kaksitoista tuntihevosta.
Kävin myös tutkimassa Putiikki Ainoa. En ehtinyt paljoa tavaroita karsella, joten osaan sanoa vain yleiskatsauksen. Putiikki vaikutti viihtyisältä ja hienolta. Siellä näytti olevan hienoja tavaroita joka lähtöön. En kyllä tiedä oliko liike ihan minua varten. Pitäisi käydä uudestaan kunnolla tutustumassa.

2 kommenttia:

  1. Sinut on haastettu blogini haasteeseen !
    www.tavoitteenakisaradat.blogspot.fi
    (liitythän muutenkin lukijaks?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta!
      Olinkin jo aikeissa tehdä tuollaisen postauksen, joten toteutan sen mielelläni. :)

      Poista