3.12.2015

Luukku 3: Hevosmuistoja kuvina

Ennenjulkaisematonta materiaalia, sekä jotain vuosien takaa blogihistoriastani.

Zufall eli "Suffeli" oli ensimmäinen hoitoponini koko hevosharrastushistoriassani. Suffeli asuu Kilon tallilla.

Kaunisrannan Rosina, tutuille Ruusu, oli toinen hoitoponini Kilon tallilla. Ruusu muistuttaa hyvin paljon nykyistä hoitoponiani Punametsän tallin Roosaa. Jo kutsumanimi on samankaltainen. Molemmat ponit ovat suunnilleen saman korkuisia, rakenne on samantapainen ja ratsastettavuus myös. Aika hassu sattuma! :)

Tämä on ensimmäinen kuva Espoon Ratsastustallilta. Ratsastin kokeilutunnin Fille-ponilla, josta tämä kuvakin on.

Älä kokeile kotona, kypärä päähän!
Kesänä 2014 kävin serkkuni luona kylässä. Siellä oli vuokralla tällainen mukava lämminveritamma Lady. Kaikki neljä edellistä kuvaa ovat sieltä.

Espoon Ratsastustallilla oli usein jumppaa ja muita tasapainoharjoituksia, kuten ilman jalustimia ratsastusta. Tässä kuvassa ratsastan Santulla.

Ratsastin monta kertaa Fillellä Espoon Ratsastustallilla. Hypättiin ja mentiin koulua. Fille oli todella mukava ratsastaa.

Näistä lumisista kuvista tulee joulufiilistä. Kaikki kolme kuvaa Espoon Ratsastustallilta.

Doriksen kanssa oivalsin uusia asioita ratsastuksesta. Espoon Ratsastustallilta.

Levälän tallilla ratsastin hetken Malla-tammalla kesäkuun 2015 alussa. Kentällä  juoksenteleva hurmaava varsa vei kyllä huomiota varsinaisesta ratsastuksesta.


Kesällä 2015 osallistuin ensimmäisiin kilpailuihini. Kilpailu oli tallin harjoituskilpailu. Sijoituin jopa toiseksi helppo C -luokassa Opal-ponilla, jota olin ratsastanut ennen kisoja vain 3 tuntia.

Nyt on kyllä mittasuhteet hieman vääristyneet. Mutta joka tapauksessa tässä olen minä ja Punametsän ratsastuskoulun Roosa-poni. Roosa on kolmas hoitoponini.


Fochvaras, tutummin Jare, on uusin hoitohevoseni ja nykyinen sellainen. Jare asuu Harjun ratsutallissa. Tämä Jare on ensimmäinen hoitohevoseni, siis ihan hevoskokoinen. Jare on puoliverinen ruuna.

Siinäpä tärkeimmät kuvat hevosharrastukseni historiasta, mitä puhelimestani löytyy. Huomenna on taas uusi luukku ja uudet aiheet. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti