18.12.2015

Luukku 18: Söpöä unta

Jalo, niin kuin jo aiemmassa Jaloa käsittelevässä postauksessa sanoin, nukkuu suurimman osan ajastaan kotona ollessaan. Monissa eri tilanteissa olenkin napannut Jalosta mitä söpömpiä ja hauskempia kuvia, kun Jalo nukkuu. Haluan jakaa ne nyt täällä joulukalenterissa. Nauttikaa!


Jalo on pennusta asti saanut nukkua sängyssä vieressämme. Kuten näitte, se usein nukkuu itsekin pää tyynyllä, kuin ihmiset. Liekkö ottanut meistä mallia. Mitään johtajuuskiistaa ei meille tästä synny. Jos Jalo on vallannut tyynyni ja haluan siihen nukkumaan, niin Jalo väistää mukisematta. Ne joilla on kissa tai koira, joka saa nukkua vierellä sängyllä, tietävät miten ihanaa se on, kun lemmikki nukkuu vieressä. Minusta tunnetta ei voi kuvailla, se pitää kokea. Ne joilla on tästä kokemusta, tietävät myös tunteen kun tekisi mieli vaihtaa asentoa, mutta ei tee sitä, koska lemmikki saattaa ottaa nokkiinsa ja mennä muualle nukkumaan. Emmehän me tietenkään halua, että lemmikki lähtee vierestä mm. lämmittämästä.

Mitä mieltä olette kuvista? Miten teidän lemmikit nukkuu? :)

2 kommenttia:

  1. Aika hassu aloitus. Missä muualla se nukkuisi kun kotona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, olin muotoillut lauseen aika hassusti. Lisäsin äsken sen loppuun tarkentavan sanan. Mutta, esimerkiksi Jalo on nukkunut tätini luona ja Visulahden lomamökeissä siellä ollessamme. :)

      Poista