9.12.2015

Luukku 10: Loput ostokset Horse Showsta

Hei! Esittelinkin jo pari postausta sitten nuo jouluvarusteet. Nyt on sitten loppujen vuoro. Ensimmäisenä ratsastussukat. Ostin nuo siniset sukat Horzen myyntikojulta. Ne ovat talviratsastussukat, joten hieman paksumpaa kangasta kuin normaalit ratsastussukat. Sukat ovat olleet hyvän kokoiset ja mukavat käytössä, lisäksi erityisesti väri ja kuvio miellyttävät silmääni.

Tämän timanttiotsapannan löysin expoalueelta. En muista minkä liikkeen koju se oli, mutta se oli joku ulkomaalainen. Tämän otsapannan merkki on Manski. Panta maksoi 20€. Ihastuin sen ulkonäköön ja edulliseen hintaan. Eikö olekin upea? :)

Riimu ja riimunnaru, Spirit by Horze. Samaan hintaan kuului kaikki kuvassa olevat eli riimunnaru, riimu ja kärpäsotsapanta. En muista paljon tämä setti maksoi mutta jotain 7-10€ väliltä.

Vain ratsastussukkia olen päässyt kokeilemaan, mutta uskon, että muillekin tulee vielä käyttöä tulevaisuudessa. Tulin eilen kotiin Harjusta ja olen täällä sunnuntaihin asti. Suunnitelmissa on käydä kiertämässä hevostarvikeliikkeiden kauppoja ja vähintään käydä katsomassa edellisessä postauksessa esittelemiäni varusteita paikan päällä. Seuraavaan luukkuun! :)

2 kommenttia:

  1. Löysitpäs paljon tavaraa! Itse en löytänyt oikein mitään, vaikka käytiin expossa pariinkin otteeseen. Hyviä ostoksia! :) Ja on upea toi panta, ja halpa! Kelpaisi Eetunkin olla tuollainen päässä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ihanan edullinen timanttipanta tosiaan oli, en muuten olisi sitä ostanut. Minulle ehkä sattui kohdalle paremmin silmää miellyttäviä tavaroita. Ehkä sinäkin sitten ensi kerralla löydät jotain ostettavaa. :)

      Poista