20.9.2015

Lisää lilaa! (ostosten esittely)

Esittelen nyt taas heppaostoksia. Tänään mukaani tarttui kaksi ihanaa takkia, toinen tallikäyttöön ja toinen kouluun. Niiden lisäksi ostin Sellosta vielä kaksi hevostavaraa. Toivottavasti ette kyllästy näihin esittelypostauksiin. Keksin nimittäin vasta tänään, että voin kantaa peilin parvekkeelle. Silloin saan perempia kuvia kännykällä, jos vain sää on hyvä, niin kuin tänään oli! :)


Tämän valkoisen tikkitakin ostin Vermon kirpputorilta. Ihastuin siihen ensisilmäyksellä ja se oli sopivan kokoinenkin. Eikä hinta päätä huimannut, maksoi vain 3€. Muuten täysin puhdas valkoinen takki, mutta hihoissa on muutama tahra. Ehkä ne lähtee pesussa tai sitten ei, mutta ei se haittaa.Toinen tikkitakki, jonka ostin on ruskea. Se vaikuttaa hieman valkoista lämpimämmältä. Tämänkin ostin Vermosta ja vielä samalta myyjältä, kuin valkoisen takin. Ja hinta oli myös 3€. Otan tämän tallikäyttöön värinsä takia. Tarvitsinkin sinne syystakin, joka lämmittää ja suojaa myös säältä.


Vermon kirpputorikierroksen jälkeen lähdin Selloon ruokaostoksille, mutta päädyinkin Prisman ratsastustarvikeosastolle. Siellä ihastuin kahteen lilaan tuotteeseen. Minullahan on jo lila harjapakki sisältöineen, joten nämä sopivat toisiinsa värikoodin ansiosta. 

Nykyinen kouluraippani alkaa jo rispaantua kahdesta paikasta, joten ajattelin ostaa uuden. En usko, että otan tätä uutta raippaa vielä käyttöön, mutta onpahan sitten valmiiksi kun tarvitsen. Tämä Eurohunter:in lila kouluraippa maksoi 14,95€ Prismasta.


Ostin myös normaalin lila-ruskean salmiakkiriimunnarun. Tämän lapussa luki väriksi suklaa/tumman lila, mutta ei tuo nyt mitenkään kovin tumma ole. Hintaa tällä oli muistaakseni 7,95€.


Toivon, ettei kaiken hankkimani tarvitse kauaa pölytä kaapeissa turhanpanttina. Mutta minkäs teet, kun hevosta ei ihan noin vain voi ostaa. Olen vieläkin hieman kipeä, mutta olo on jo parempaan päin, toivottavasti. Olisi kiva päästä huomenna kouluun näkemään kavereita ja tiistaina normaalisti tallille. Roosalle kuuluu hyvää. Tamma on jo hyvin kotiutunut Punametsään ja sillä onkin tiedossa viikon päästä kisat. Toivottavasti hoitoponini pärjää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti