30.1.2017

Opetusvideoita viime keväältä


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille lukijoilleni! Selaisin viikonloppuna Youtubea ja eteeni osui viime keväänä opiskeluryhmäni kanssa tehdyt opetusvideot. Ajattelin, että videot saattaisivat kiinnostaa teitäkin. Upotin tähän postaukseen videon, jota olin itse tekemässä ja jossa suurimmaksi osaksi esiinnyn. Video esittelee Harjun silloiset tallirutiinit, jotka ovat nyt hieman muuttuneet, mutta pääosin pysyneet samanlaisina. Video on omasta mielestäni vähän hutaisten tehty, sekä esiintymiseni videolla saisi olla osittain asiallisempaa. Kuvauksissa oli hauskaa, mutta videon oli tarkoitus olla opetusvideo eikä tallille kuulu turvallisuutta vaarantava "pelleily", heinien liiallinen roikkuminen kärryn yli tai ihmeellinen ympyrän pyöriminen karsinaa siivottaessa. :D Parannettavaa olisi paljon, mutta onhan tuosta kulunut jo melkein vuosi. Videosta kuitenkin näette mitä ja millaisissa tiloissa minä Harjussa tallivuoroilla teen. Muiden ryhmien videoita pääsette katsomaan seuraavasta linkistä: Harjun Oppimiskeskuksen Youtube-kanava.

Omasta mielestäni parhain video käsittelee talliturvallisuutta ja -käyttäytymistä. Se ei valitettavasti ole Harjun Youtube-tilillä vaan löytyy tämän linkin takaa: TALLITURVALLISUUS JA KÄYTTÄYTYMINEN

Mitä pidätte näistä videoista? 

4 kommenttia:

 1. kiva video:) tuli vaan mieleen, ettekö ota bokseista hevosten pissoja pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos! Otamme toki myös märät kohdat pois joka päivä. :)

   Poista
 2. Toivottavasti tallimestari korjasi tuon heinäverkon ripustuksen myöhemmin. Hyvä luoja :o Työtahtia saa kyllä kiristää ja paljon, turhia askeleita ei oteta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Olemme kehittyneet paljon tuosta vuoden takaisesta. Ja kuten sanoin video on vähän hutaisten tehty, eli ilman hetkeä pidempää harkintaa, joten jotkut kohdat ovat epäkäytännöllisiä ja huonosti toteutettuja. Nyt todellisessa tallintekotilanteessa olemme ripeämpiä, huolellisempia ja pyrimme välttämään turhia askeleita.

   Poista