1.1.2017

Vuoden 2017 ensimmäinen päivä

Kaksitoista tuntia sitten koitti taas vuoden vaihtuminen. Omalla kohdallani se tarkoittaa toivottavasti uutta, parempaa vuotta. Suunnitelmia ja tavoitteita on ainakin huimasti. Uuden vuoden vietin kotonani koirani seurana ja äitini kanssa. Katsoimme televisiosta uuden vuoden juhlia ja ilotulitusta, sekä seurasin ilotulitusta myös asuntomme ikkunoista. Jalo oli todella rauhallinen paukkeen suhteen. Se hermostui vain silloin, kun menin ikkunalle katsomaan raketteja. Keskiyön jälkeen valoimme myös tinat ja söimme perinteisesti nakkeja ja perunasalaattia. Uusi vuosi ei ollut mitenkään muita ihmeellisempi vaikka nyt alkoikin Suomen 100 -vuotis juhlavuosi. Olisin toki halunnut mennä Helsinkiin seuraamaan juhlia, mutta katsoin parhaaksi olla jättämättä Jaloa yksin kotiin, kun äitikin oli iltavuorossa.

"Oinaan vuosi on täynnä luovia projekteja, matkoja, sekä uudistavia kokemuksia. Näiden kaikkien yhdistäminen lähentää sinua rakkaittesi kanssa."

"Olisiko nyt sopiva hetki perustaa yritys tai keskittyä tämänhetkisen uran kehittämiseen? Olet tähtien tavoittelija ja se sopii sinulle."

~Lainaukset Anna Vuosihoroskooppi 2017 -lehdestä.

Tykkään lukea horoskooppeja aina silloin tällöin vaikka en niihin täysin uskokaan, ovat ne usein hämmästyttävän oikeassa kohdallani. Tänä vuonna minun siis kannattaa yrittää ja tarttua tilaisuuksiin, joita totisesti aion tehdäkin. Ensi viikon perjantaina luvassa on ensimmäinen ratsastustunti Ratsastuskeskus Ainossa vakiotuntilaisena. Samalla jännittää, mutta olen todella innoissani! Mitähän kaikkea kevät tuo tullessaan. Tapahtumia ja juhlia ainakin. 

Haluan toivottaa vielä kaikille oikein hyvää alkanutta vuotta 2017!
Toivottavasti viihdytte blogini parissa tänäkin vuonna. Kiitos kaikille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti