30.6.2016

Koiran kuulumisia Ig:ssä: @jackrussell_jalo

Hei kaikille ja Jalolta terveiset. Toissapäivänä tehtiin Jalon kanssa reissu koirapuistoon, jossa Jalo innostui oikein sydämensä kyllyydestä riehumaan onnessaan. Kuvasin siinä samalla Jaloa, sillä innostuneesta koirasta luonnollisesti saa parhaat otokset ja hauskimmat hepulivideot! Sain hyvistä kuvista ja videoista ajatuksen luoda Jalolle oman Instagram-tilin, minne voisin laittaa enemmänkin Jalon kuvia. Etenemisen_tempo-Instahan on tarkoitettu blogilleni, jonne kuuluu vain silloin tällöin koirani kuulumisia. Nyt saavat siis erityisesti koirien ystävät ja Jalon menoista kiinnostuneet seurata Jalon kuvia omasta Instasta. 

Jalo nauttii kesästä siinä missä me ihmiset lomalla tai hevoset kesälaitumilla. Ollaan ensi kuussa lähdössä Visulahteen viikon lomalle, jonne Jalokin pääsee mukaan. Jalo pääsee siellä muiden muassa uimaan, josta tulossa varmasti sitten myös kivoja kuvia! Jalon Instagramiin on tulossa kuvia myös mm. Jalon tempuista ja kokemuksista. Kaikki vain seuraamaan tämän ihastuttavan vekkulin puuhia!
Myös pentuajan kuvia Jalon omalla Instagram-tilillä! 
Jalon Insta on @jackrussell_jalo

5 kommenttia:

 1. Sanoit yhdessä postauksessasi olevasi HeB- HeA tasoinen. Oletko muka päässyt kumpaakaan koulurataa hyväksytysti läpi? Jos et niin silloin et voi sanoa olevasi sen tasoinen. Taso määritellään kisasuoritusten perusteellaa tai vaihtoehtoisesti voit kysyä ratsastuksenopettajaltasi mitä mieltä hän on tasostasi. Jos ratsastuksenopettajakaan ei ole sanonut sinulle minkä tasoinen olet niin sinulla ei varmasti riitä taito sitä itekkään päättelemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minulla on taitoa ja tietoa sanoa, että olen HeB-tasoinen. Olen ollut pari vuotta ratsastuskouluissa HeB-HeA tasoisella tunnilla ja pärjännyt siellä hyvin. Osaan HeB asiat ja asioita HeA:sta. En ole pahemmin kiinnostunut kilpailuista, eikä minulla ole myöskään ollut mahdollisuutta osallistua. Mutta olen suorittanut HeC radan kahdesti hyväksytyllä tuloksella sijoittuen toiseksi ja kolmanneksi.

   Poista
  2. Kun on heB-tasoinen, tulee sinun pystyä ratsastamaan lähes mitä tahansa hevosta tasaisella kuolaintuntumalla - peräänannosta puhutaan. Valitettavasti on eri asia osata heB:n tai heA:n liikkeitä - avoja yms voi harjoitella jo silloin, kun hädin tuskin osaa perusasiat.
   Ja kyllä, olen nähnyt kun ratsastat. Ei, en voisi sanoa sinua heB-tasoiseksi. Ja kyllä, pysyttelen anonyyminä, vaikka varmasti muuta tahtoisit :) henkilökohtaisesti en tahdo asiaan puuttua, mutta kysele vaikka Harjussa opettajilta, oletko heB-tasoinen. Voisin vaikka vannoa, että yhdeltäkään et saa myöntävää vastausta. Asioita voi osata, vaikka taso ei olisi lähelläkään..

   Poista
  3. Mitä tästä en hyötyisi? Ajatuksena kommentillani (laitoin vain toisen, en ensimmäistä, näin by the way) oli vaan saada itseäsikin miettimään asioita leveämmällä skaalalla. Ja nähtävästi uusimpien postauksien perusteella onnistuin :) millään tavalla en halunnut olla töykeä tai epäkohtelias, vaan tuoda esiin sen näkökulman, mitä mahdollisesti tarvitset - kehittyäksesi.
   "Mitä enemmän tiedät, sen vähemmän tajuat tietäväsi"...

   Poista