20.6.2016

Uusi ulkoasu ja muuta asiaa

Hei kaikille! Valitettavasti olen joutunut poistamaan useita postauksia, joita olen julkaissut nyt kesäkuun aikana. Poistamisen syynä on asianomaisten toiveet, joten en voi asialle mitään ja postaukset eivät tule enää näkyviin. Ratsastan siis yhä aktiivisesti kesäkuussa noin kolme neljä kertaa viikossa itsenäisesti, josta olen hyvin onnellinen. Mutta valitettavasti tänne blogiin tällä tallilla käynneistä ei tule enää tekstiä eikä kuvia. Asia on kokonaan oma virheeni, ja ei tallilla ei tapahdu mitään mikä ei kestäisi päivänvaloa.

Asiasta toiseen. Sain juuri valmiiksi uuden bannerin ja samalla muutin taustakuvan ja muuta ulkoasua hieman banneriin yhteensopivaksi. Ajattelin vaihtaa teeman sellaiseksi, joka ilmaisee blogin kirjoittajan mieltymyksiä eli omia mieltymyksiäni. Bannerin kuvassa komeilee Harjun oppimiskeskuksessa opetushevosena toimiva hoitohevoseni suomenhevosruuna Monni. Kuvassa Monnin selässä olen minä itse ja kuvan on ottanut luokkakaverini, iso kiitos hänelle! Toivottavasti pidätte muutoksista blogissani. Otan mielelläni mielipiteitä vastaan esimerkiksi kommentteihin.

2 kommenttia:

  1. Jotkut tallit ei vain omista syistään halua, että blogeissa julkaistaan sieltä materiaalia. :) Mikä on ihan ymmärrettävää, vaikka postaus olisikin vain kehuja ja positiivista tekstiä.

    VastaaPoista