19.6.2016

Arvonta - Päivälippu Finnderbyyn

Hei! On taas blogiarvonnan aika. Voitin itse kaksi lippua NBCH Hankkija Finnderbyyn Ypäjälle vähän aikaa sitten Instagramin kuvakilpailussa. Sattui kuitenkin niin ikävästi, että kukaan lähipiiristäni ei valitettavasti pääse kilpailuihin mukaani, joten ajattelin kaikkien lukijoideni iloksi arpoa toisen lipuistani täällä blogissa. Odotan itse jo innolla Finnderbyyn pääsemistä. Lipun voimassaolopäivinä on luvassa seuraavaa. Perjantaina Finnderbyssä on esteratsastusta, kouluratsastusta ja kenttäratsastusta, lauantaina on esteratsastusta, kouluratsastusta, pararatsastusta, kenttäratsastusta ja reiningiä ja sunnuntaina on esteratsastusta, kouluratsastusta ja reiningiä. Tänä vuonna Finnderbyssä ratsastetaan myös Pohjoismaiden mestaruudet kouluratsastuksessa, esteratsastuksessa ja vammaisratsastuksessa. Tarkempi ohjelma löytyy Ypäjän nettisivuilta, joihin linkki on tässä: Ohjelma ja aikataulu Finnderby 2016.
Arvonta:

Arvon yhden lipun NBCH Hankkija Finnderbyyn Ypäjälle. Lippu on yhden päivän lippu ja sen voi käyttää joko 1.7., 2.7. tai 3.7. eli perjantaina, lauantaina tai sunnuntaina. Lähetän lipun postitse maksaen itse postimaksun, ellei tule mahdollisuutta luovuttaa lippua kasvotusten voittajalle.

Osallistuminen:
1. Ole blogini rekisteröitynyt lukija.
2. Kommentoi tähän postaukseen minkälaisia postauksia haluaisit lukea blogissani. Sekä kerro nimesi ja toimiva sähköpostiosoitteesi kommentin yhteydessä.
Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 22.6. kello 21:00!
Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti voitosta torstain aikana.
Osallistumisaikaa pidennetty!

2 kommenttia:

 1. uusi lukija :)

  olisi kiva lukea esimerkiksi myday -tyylisiä postauksia, niin koulupäivästä kuin ns "vapaa päivästä " :)
  kiva blogi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hups, e mail jäi uupumaan :)

   lissuellialli@gmail.com
   Aliisa H

   Poista