5.10.2015

Lauantain kuvausharjoittelua Hööksissä


Heippa taas. Viimeisimmästä tallikäynnistäni on kulunut ihan pian jo viikko! Siihen on syynsä, nimittäin olen ollut torstaista asti kipeänä. Syysflunssa on iskenyt, no minkäs teet. Hoitamaankaan en ole viitsinyt mennä huonon olon ja muiden tarttuttamisriskin vuoksi. Tänään maanantaina en vieläkään ole kunnossa, joten kouluunkaan en voinut mennä. Silti toivon, että huomenna pääsisin tallille hoitamaan ja ratsastamaan. Olen tässä jo vähän parantumaan päin. Saa nähdä.

Lauantaina kuitenkin raahauduin Suomenojalle Hööksiin, sillä en sallinut itseni ohittavan tilaisuutta nähdä ratsastusvaatemuotinäytöstä. Olin perjantaina lainannut koulusta sitä varten kamerankin. Kaikesta huolimatta en saanut näytöksestä yhtään edes siedettävän laatuista kuvaa. Ainoa kuva jonka kehtaan laittaa tänne on tässä alapuolella oleva sumea kuva, joka on mielestäni omalla tavallaan hieno.
Muotinäytöksen jälkeen päätin mennä Hööksin liikkeeseen harjoittelemaan kuvaamista hyvässä valaistuksessa ja sieltä tulikin ihan mukavia kuvia. Ensimmäinen kuva alla on koiraosastolta. Ihastuin noihin mustiin pantoihin, mutta koirani ei ole tottunut kävelemään pannassa niin jätin suosiolla haaveilun lyhyeksi. Toisessa kuvassa taas on otsapantoja joista musta sinivalkoisin helmin koristeltu on mielestäni hienoin. Ja kolmannessa ja neljännessä kuvassa kuvasin suojia ja pinteleitä.
Reissulta mukaani tarttui kauan kaipaamani pipo. Nyt ilmojen viilentyessä olenkin jo etsiskellyt mukavaa, hyvän näköistä ja lämmintä päähinettä itselleni. Tämä Spooksin harmaa myssy täytti nämä pipolta vaatimani kriteerit.
Kuva otettu iPhonella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti