27.2.2015

Laukkatyöskentelyä 26.2.15

Hei kaikki!
Eilen ratsastin Fille-ponilla. Olin korvaustunnilla torstaina kello 20-21. Oli jo tosi pimeää tullessani tallille. Tallilla laitoin ratsastusvarusteet päälleni. Sitten menin kiertämään tallin. Kävin katsomassa onko hevosia ulkona, ei ollut. Tarkoitukseni oli ottaa kuvia. Se ei kuitenkaan siinistunut, niin palasin talliin ja ryhdyin harjaamaan Pätkistä. Siitä ponista lähtikin karvaa aivan valtavasti! 



Tunnilla tosiaan harjoittelimme laukkatyöskentelyä. Teimme laukannostoharjoituksia ja harjoittelimme lyhyttä ja reipasta laukkaa. Tehtävät sujuivat suhtkoht hyvin. Laukan nostot onnistuivat. Lyhyttä laukkaa harjoitellessa minun oli vaikea koota Filleä. Mutta kun opettaja antoi luvan mennä "niin kovaa kuin pääsee", niin siinä kyllä onnistuimme Fillen kanssa. Se oli aivan mahtavaa. Nautin vauhdista tosissani, mutta se oli myös yllättävän raskasta. Loppuraveissa Fille myötäsi hyvin eteen-alas.

Tunti oli erittäin onnistunut mielestäni. Sitten käyntien ja loppupalautteen jälkeen lähdimme taluttamaan hevosia talliin. Otin Filleltä varusteet pois ja loimitin sen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti