3.2.2015

Manic Run, täältä tullaan!


Manic Run ei ole pelkkä juoksutapahtuma, se on juoksufestari. 30 minuutin alkulämmittelyn jälkeen alkaa juoksuosuus, johon kuuluu noin 700m-1100m pitkä serpentiinimäinen rata, jossa on 100 metrin välein mitä hauskempia ja erilaisempia esteitä. Esteisiin kuuluu muun muassa liukumäkiä, jättipalloja, ryömintää, kiipeilyä, savua, verkkoja, valotunneleita, sekä yllätyksiä. Kaikki esteet ovat kuitenkin kierrettävissä. Itse radan voi mennä läpi niin monta kertaa kuin 40 minuutissa ehtii. Sen voi juosta, kävellä, ryömiä tai vaikka tanssia, mikä itselle tuntuu parhalta. Maaliin tulon jälkee on maaliintulobileet. Koko tapahtuman ajan radalla välkkyvät erilaiset valot ja DJ soittaa maailman parasta musiikkia.

Lipun hintaan kuuluu:
-t-paita
-mitali
-vilkkuva LED-ranneke
-juostuja kierroksia vastaava maaliintuloranneke
-tavaransäilytys juoksun aikana
-sisäänpääsy afterjuoksu bileisiin illalla (K-18)

Pukeutumistyyli on aika vapaa. Osallistujat voivat pukeutua sporttisesti, hauskasti tai vaikka naamiaisasuun, kunhan asu pysyy tarpeeksi asiallisena, eikä siinä ole mitään terävää.

Kyseiseen tapahtumaan olen siis menossa 14.2. Vantaan Myyrmäkeen. Lippuja ei ole vielä ostettu, mutta ostamme ne huomenna. Serkkuni on lupautunut tulemaan tuona viikonloppuna meille kylään ja menemmekin yhdessä Manic Run:iin pitämään hauskaa ja liikkumaan. Vielä emme ole päättäneet minkälaiset asut laitamme sinne, mutta varmasti jotain erikoista tulee olemaan! Odotan sitä jo todella innolla! Esittely ja manicrun.com -sivustolla oleva video saivat minut innostumaan tästä. Ihan ensimmäiseksi bongasin tapahtuman Facebookista, onneksi bongasinkin, sillä muuten jäisin paljosta paitsi. Sitten tutustuin tarkemmin sivustoihin ja videoihin Manic Run:ista. Tässä sitä nyt ollaan, intoa täynnä ja malttamattomana odottamassa ensi viikon lauantaita!

Nyt alkuviikosta on vähän flunssaa pukannut, joten olen lepäillyt paljon ja yrittänyt syödä terveellisiä, sekä vitamiinipitoisia ruokia. Sillä en halua juosta ja bilettää kipeänä. Ymmärrätte varmaan. Nyt täytyy vain toivoa, että ehdin sairastaa kahden viikon aikana tämän pois.


Sunnuntaina menen katsomaan ApassionatAa Hartwall areenalle. Toivottavasti näen upean shown. Siitä ja Manic Run:ista lisää sitten, kun olen kokenut ne. 

Toivotan kaikille lukijoilleni hyvää viikon alkua ja toimintarikasta kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti