8.11.2014

Tallitöitä ja tutustumista

Ensimmäinen viikko työelämään tutustumista on ohi. Minulla on mahtavat fiilikset. Sain syksyn alussa paikan HippoSport-hevostarvikeliikkeestä kahden viikon TET:iin. 
  Tällä viikolla tein liikkeessä mitä erilaisempia töitä. Sen lisäksi pääsin melkein joka päivä auttamaan tallihommissa. Työt ovat olleet sopivia ja voisin mieluusti viettää pidemmänkin aikaa töissä per päivä. Harmikseni koulun määrittelemä viikkotuntimäärä saa olla vain noin 30 tuntia eli kuusi tuntia päivässä. Minusta on ihanaa olla tallilla joka päivä, huoltaa varusteita, sekä siivoilla ja viedä hevosia tarhaan. Tottakai haluaisin ratsastaa vaikka joka päivä, mutta ymmärränhän minä, että se ei kuulu TET:iin. Nämä kaksi TET viikkoa HippoSport:ssa auttavat minua ymmärtämään jaksanko käydä joka päivä tallilla ja tehdä monta tuntia raskaita ja vähemmän raskaita hommia siellä.
  HippoSport:ssa on mukava ja ystävällinen työyhteisö, jonka joukkoon palaan mielelläni niin töihin TET:in parissa ensiviikolla kuin asiakkaanakin aina, kun sille tulee tarvetta.
  Odotan jo innolla ensi viikkoa, kun TET jatkuu. Maanantaina takaisin hommiin.

Tänään onneksi pääsen tallille jälleen ja ratsastamaan. Luvassa on estetunti ja teen siitä postauksen myöhemmin.

http://www.hipposport.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti