18.11.2014

Hööksin ja Ridmerin ostokset

Olen nyt tässä parin päivän sisällä shoppaillut vähän hevostarvikeliikkeissä. Hintojen ja valikoimien vertailuakin on tullut tehtyä muutaman löydön lisäksi. Lauantaina kävin Ridmerissä ja maanantaina kävin ensimmäistä kertaa Espoon Hööksissä.

Tässä ostosten esittelyt:



Ostin hevostarvikeliike Ridmer'stä Jalolle heijastavan Masta-merkkisen koirantakin. Siinä on keltainen heijastava ulkopinta ja musta karvapinta sisäpuolella. Hintaa sillä oli vain 25€.
  Olen todennut tämän takin toimivaksi. Jalo kykenee liikkumaan se päällään normaalisti toisin kuin joidenkin takkien kanssa. Heijastava pinta toimii hyvin. Nyt Jalon erottaa helposti pimeästä metsästä valolla etsiessä.




Ostin Parka Padova JH Collection takin Espoon Hööksistä. Takissa on lämmin vuori ja tyylikkäät yksityiskohdat. Siinä on korkea takahalkio, mahdollistaen ratsastuksen. Tekoturkista oleva hupun karvareunus ja itse huppukin ovat irrotettavia. Takki on 100% polyesteriä. Takin hinta on 109,90€.
  Yhden päivän käytön jälkeen olen saanut positiivisen kuvan takista. Se on ollut oikein lämmin ja toimiva. Ainoana miinuksena takin kaksisuuntainen vetoketju on mielestäni hieman hankala laittaa kiinni. Takin väri ja malli miellyttävät minua. Lumisia pakkaskelejä odotellessa, jotta voin olla varma takin toimivuudesta Suomen talvessa.
http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=110817&deptid=0&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC

Yllätyin Hööksin valikoimasta ja liikkeen koosta täysin. En osannut odottaa niin laajaa valikoimaa valjakkoajosta lännenratsastukseen, kaikkea ratsastajille, hevosille ja koirille. Upeaa! Ja tuotteita, sekä hintoja tarkasteltuani huomasin liikkeen olevan jopa hyvin edullinen. Täytyypä ruveta käymään useammin Hööksissä. Nyt varsinkin, kun otin selvää, miten helppoa minun on sinne päästä julkisilla ja vaikka pyörällä kesäisin. 

Olen mitä luultavimmin menossa Vantaan Horzeen parin viikon sisällä. Tavoitteenani on nyt vähän vertailla hevostarvikeliikkeitä, niiden valikoimia, hintoja, tuotteiden laatua ja yleistä vaikutelmaa.

Kertokaapa, mitä piditte tällaisesta ostosten esittelystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti