31.3.2016

Messuilla nähdään!

Mistä aloittaisinkaan.. Minulla on muutama asia kerrottavana, molemmat liittyvät blogiini, mutta aloitetaas nyt toisesta. Joku ehkä onkin jo huomannut, että blogiin on ilmestynyt uusi sivu. Sivu on itse tekemäni rotuesittely amerikan miniatyyrihevosesta ja minihevosista yleensä. Lähteitä on ollut muutamia, mutta kaiken tiedon tarkkaa totuutta en voi taata, ymmärrättehän sen. Sivu löytyy sivuvalikosta ihan oikeasta laidasta, heti bannerin alapuolella. Tässä vielä linkki sivulle: amerikan minihevonen. Halusin tehdä tämän rotuesittelyn tänne blogiini siksi, että te ihmiset siellä ruudun toisella puolella voisitte saada tietoonne minihevoset ja voisitte lukea niistä tarkemmin, ehkä jopa innostua niistä! Yllä olevassa kuvassa Suomen Minihevosyhdistyksen viime vuoden jäsenlehti.
Tämänkaltaisella otsikolla alkavan viestin sainkin nyt jo toistamiseen. Ensin Horse Fair -messuilta ja nyt Hevoset 2016 -messuilta. Ilo oli vähintään yhtä suuri nyt kuin ensimmäisellä kerralla, koska Hevoset-messuilla Tampereella en ole KOSKAAN päässyt käymään milloin mistäkin syystä, mm. pitkän matkan takia. Odotan innolla päästä näkemään millaiset ovat Suomen suurimmat hevosalan messut. Jos joku on kiinnostunut vaihtamaan kuulumisia kanssani, olen messuilla lauantaina lähes aamusta iltaa. Juttelemaan saa tulla. Jos haluat, voidaan sopia tapaaminen vaikka facebookin kautta.

Sain tänään Harjun oppimiskeskukselta yhden messulipun. Minulla ei ole sille mitään käyttöä. Kertokaas te mitä minun sille pitäisi tehdä? Postittamaan en valitettavasti kuitenkaan rupea enää. Kuka haluaa ja pääsee messuille, jos lipun saa? :)
Tänään oli aamulla hevosten juoksutusta. Krigo veteli vähän pukkilaukkoja liinani päässä, mutta sain sen rentoutumaan tästä huolimatta hyvin. Opettajan mukaan olen valmis tekemään juoksutus- ja esittämisnäytöt pian. Aamutuntien jälkeen hain messulipun Harjun toimistosta.

Oletteko te menossa Hevoset 2016 -messuille?

2 kommenttia:

  1. Kiva, että säkin pääset Hevoset -messuille! Itsekin olen menossa sinne lauantaina. :)
    T. Miranda

    VastaaPoista