8.3.2016

Horse Fair 2016

Hei kaikille! On mukava huomata, että rekisteröityneiden lukijoideni joukko on kasvanut hieman. Siitä tiedän, että blogini kiinnostaa ja saan motivaatiota kirjoittaa enemmän ja huolellisemmin. Myös pikkuhiljaa lisääntyneiden muiden bloggaajien kiinnostus tavata ja tehdä yhteistyötä piristää ja auttaa jaksamaan eteenpäin. Näissä asioissa auttoi minua huomattavasti Messukeskuksen tarjoama yhteistyö hyväksymällä bloggaajapassihakemukseni viime viikonlopun Horse Fairiin ja luovuttamalla sellainen minulle. Luulin ihan oikeasti, että blogini on niin pieni ja lukijoita on niin vähän, etten minä sellaista saa. Onneksi lähetin silti hakemuksen ja tässä sitä ollaan!
Vierailin tämän vuoden Helsinki Horse Fairissa joka päivä aukeamisesta lähes viime minuuteille, sillä pääsin bloggaajapassilla sisään ilmaiseksi joka päivä. Etuihin kuului myös pääsy messuhalleihin ennen aukeamisaikaa ja ennen normaaleja käviöitä. Tästä ei kuitenkaan hirveästi mitään etua ollut. Mutta sen sijaan vieraillessani lehdistön taukotiloissa sain siellä ilmaiseksi kahvia, vettä ja kahta erilaista keksiä. Muuten vierailuni messuilla oli aikalailla samanlainen kuin kenellä tahansa kävijällä. Näin Horse Fairissa paljon hienoja ja kiinnostavia esityksiä, kuuntelin monta luentoa useana eri päivänä ja tutustui hienoihin erirotuisiin hevosiin. Esityksistä viihdyttävimpiä olivat Viikinkihevoset ja Ratsupoliisit vs. Julkkikset hevosjalkapallo-ottelu. Kiinnostavimpia luentoja olivat ehdottomasti Avain hevosesi mieleen(Kari Vepsä) ja Istuntaviidakko. Seurasin silmä tarkkana myös lännenratsastuksen trail-näytöstä, josta olen maininnut aikaisemminkin olevani kiinnostunut. Trailissa oli haastavia erilaisia puomitehtäviä, silta ja portteja. Hevoset olivat upeita ja ratsastajien ja hevosten asut loistavia. Laitan tähän alle hieman kuvia esityksistä, luennoista ja kilpailuista. Kuvat saa isommiksi klikkaamalla.
Vuonohevoset esiintyivät Viikinkihevoset-showssa.
Kari Vepsän luentoa odotin kaikista eniten ja se olikin mielestäni kaikkein paras luento. Kari kertoi lyhyessä ajassa(noin 30min) hevosen kouluttamisesta, ongelmanratkaisusta, sekä varsan totuttamisesta ihmiseen hyvin informatiivisesti ja kiinnostavasti. Hän kertoi myös koulutusvälineistä, joita itse suosii ja antoi niitä yleisön hypisteltäviksi.
Valjakkoajoa katsoin vain ihan vähäsen. Se ei oikein kiinnostanut minua, vaikka vauhdin hurmaa piisasikin.
Minulta meni oikeastaan kaikki esteratsastukset ohi, kun olin aina katsomassa jotain muuta tai olin jo lähtenyt kotiin viimeisen messutunnin aikana lepäämään seuraavaa päivää varten. Näin kuitenkin kaksi palkintojen jakoa, joista otin myös nämä kuvat.

Seuraavassa/seuraavissa postauksissa kerron messuilla esillä olleista roduista ja esittelen ostokseni ja messujen expo-aluetta. Videoita messuilta minulla on mielin määrin, mutta saa nähdä milloin motivoidun muokkaamaan niistä youtubeen videon. Siihen voi mennä viikkojakin. Yhden videon lisäsin jo kuitenkin Instagramiin, josta blogini löytää nimellä @etenemisen_tempo ja #etenemisentempo.

Miten te viihdyitte messuilla?

4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia oot saanu, ja ei blogis oo mitenkään liian pieni:) Kiva postaus, ite en vaan tosi messuille päässy!

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi, ettet päässyt. Ensi kerralla sitten! :)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus! Itekkin olin vähän huolissani että saankohan mä sitä bloggaajapassia kun mulla on kuitenkin vielä sen verran pieni blogi ettei kovin moni sitä tiedä, mutta sieltä se tuli ja kyllä se mullakin motivaatiota lisäsi! :)

  my-finest.blogspot.fi

  VastaaPoista