20.6.2015

Ratsastuskoululaisen kesä

Hevostelu vähentyy paljon, kun ratsastuskoulun hevoset lähtevät viettämään kesälomia vihreille kesälaitumille. Kun ratsastuskoulut ovat kiinni, eikä leireille syystä ja toisesta ole päässyt, talleilla käyminen hiipuu olemattomiin. Minusta se tekee levottoman. Haluaisin niin kovasti käydä hevosten luona vähintään kerran viikossa ja sekin tuntuu aivan liian vähältä. Olen nyt kuluttanut aikaani kotona yrittäen keksiä tekemistä. Koska en voi mennä tallille, olen lueskellut hevostietoa netistä ja kirjoistani ja sitä kautta yritän oppia uutta hevosista. 


Kehittyäkseni olen nyt päättänyt aloittaa vuokrahevosen etsinnän. Uskon, että itsenäinen ratsastaminen ja aktiivinen samasta hevosesta huolehtiminen viikosta toiseen auttaa minua, niin kuin muitakin, omalla tavallaan ymmärtämään hevosta, ottamaan vastuuta ja kehittymään ratsastajana.

Etsin vuokraponia/-hevosta Espoosta!
Jos tiedätte jonkun joka tarvitsee hevoselleen vuokraajaa tai etsit itse hevosellesi vuokraajaa, niin ota rohkeasti yhteyttä. :)

Vanha kuva vuoden takaa, kun ratsastin Santulla ilman jalustimia.

Kouluratsastuskilpailun jälkeen en ole käynyt tallilla kertaakaan. Eilen kävin lenkin heittämässä tallin kesälaitumien lähellä, mutta harmikseni en nähnyt yhtään hevosta siellä. Kesän vietän nyt liikuntaa harrastaen ja ehkä myöhemmin, jos sää tästä Suomen sadekesästä vähän parantuisi, menen rannalle ja tapahtumiin.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Pitäkää mukava kesä ja älkää antako sään lannistaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti