5.6.2015

Kilpa-asu hintaan 67,10€


Ajattelin kertoa teille tällä viikolla ostamistani kilpailuvaatteista. Samalla neuvon, kuinka säästää rahaa. Ratsastus on hyvin kallis harrastus, kuten varmasti me kaikki tiedämme. Silti on mahdollista maksaa vähemmän tietyistä asioista.

Maanantaina ostin ratsastustarvikeliike Ridmeristä valkoiset ratsastushousut kirpputorinurkkauksesta. Ne maksoivat vain 15€ ja ovat erittäin hyvässä kunnossa paria lähes huomaamatonta likaa lukuunottamatta. Housut ovat joustavat ja mukavaa kangasta. Merkki taisi olla joku PFIFF(?).



Tänään eli torstaina ostin Hööks-liikkeestä uuden vyön, joka näkyy tuossa ylhäällä olevassa kuvassa. Vyö on musta, jossa on 3-rivinen strassi. Se maksoi 24,90€. Pidän siitä jo nyt. Se on hieno ja hyvin toimiva.


Vyön lisäksi ostin Hööksistä CRW Miramar kilpapaidan. Kilpatakit ja paidat ovat hööksissä -15% alennuksessa 17.6. asti, joten tämä paita maksoi 27,20€. Paita on tummansininen, joka sopii hyvin asukokonaisuuteen. Materiaali on mukavaa iholla, sekä todella joustavaa käyttää. Kaula-aukko tuntuu hieman karhealta ja jäykältä, mutta paidan saa hyvin päälle ja pois nepparit avaamalla.


Kilpailuasukokonaisuuteeni kuuluu vielä kuvassa oleva kypärä ja minun ratsastuskengät ja chapsit. Ne ovat minulla olleet jo kauan, eikä uusia tarvitse ostaa. Siispä hinnaksi muodostuu:

Paita: 27,20€
Vyö: 24,90€
Housut: 15,00€

Yhteensä: 67,10€

Tähän hintaan, jolla onnistuin saamaan koko asukokonaisuuden kasaan, on mahdollista ostaa nolla-yksi kallis kilpapaita tai yhdet housut. Ajattele, ennen kuin lähdet ostamaan sitä kalleinta. Voit kiertää useissa liikkeissä, kuten minä tein tällä viikolla. Kävin HippoSportissa, Ridmerissä, Horzessa, XXL:ssä ja Hööksissä. Nämä kaikki paitsi Horze löytyvät Espoosta. Horzen Vantaan liikkeeseen pääsee kuitenkin nopeasti ja kätevästi bussilla esimerkiksi Espoon keskustasta. Käytä hyödyksi löytönurkkauksia ja kirpputoreja. Alennuksista saatat löytää juuri sen, mitä tarvitsetkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti