28.6.2015

Kirpparihankintoja


Kävin aamupäivällä Vermon raviradan parkkipaikalla olevalla kirpputorilla katselemassa ja etsimässä hankintoja. Paikalla oli hirmuisesti porukkaa. Kaikki parkkipaikat olivat täynnä autoja ja jokainen kulkuväylä oli täynnä ihmisiä. Myynnissä oli kaikkea, siis ihan kaikkea mahdollista. Esimerkiksi. Arkipäiväisiä asioita, kuten aterimia, astioita, vaatteita, liinoja ja elektroniikkaa. Viihdettä, kuten kirjoja, leffoja, lehtiä, leluja ja pelejä. Sitten oli kaikkea puutavaraa ja metalli juttuja, mielestäni "rojua" sillä en tiedä miksi kukaan ostaisi sekalaista metalliromua tai vanhoja, siis todella vanhoja esineitä ja työkaluja. Kokonainen vessanpönttökin oli jollain myynnissä. Hauskoja nämä kirpputorikäynnit ihan siinäkin mielessä, että näkee erilaisia tavaroita.


Mutta tarttui minulle mukaani kaksi ihan hyödyllistä ja hyväkuntoista tavaraa. Halvalla ostaminen on aina mukavaa, siksi kirpputoreilla toisinaan käynkin. Ostin hevoskirjan Hevosten maailma hintaan 2€. Siinä kerrotaan mukavasti hevosroduista, ratsastuslajeista, hevosten historiasta ja kaikesta mihin hevosia käytettiin ennen ja käytetään nykyään.



Ostin myös kolme Horzen turkoosia pinteliä, koska sain ne edullisesti eurolla(1€) matkaani. Pintelit ovat todella hyvässä kunnossa, puhtaat ja kuin uudet. Neljäs pinteli oli kuulemma leikattu jostain syystä, joten sitä ei ollut. Mutta se ei haittaa, voihan vain kahtakin tarvita/käyttää, jos minulla on oma hevonen sitten joskus.


Tässä oli tämän päivän kolmen euron ostokseni. Huomenna käyn ratsastustunnilla Punametsässä. Tiistaina lähden Viroon kahdeksi yöksi ja tulen torstaina takaisin. Menen 4.7. itse yhdelle kirpputorille myymään tarpeettomia tavaroitani. Toivottavasti kauppoja syntyy. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti