13.6.2015

Päivä ennen kilpailuja, tunti Opalilla

Jännittää ihan sairaasti! Ensimmäiset kisani ovat huomenna. Toivon todella, että mitään katastrofia ei tapahdu. Valmistelut ovat jo hyvällä mallilla. Pyykkikone pyörii pesten tarvittavia vaatteitani. Olen suunnitellut, toivottavasti, kaiken tarpeellisen etukäteen. Muistilapulla lukee, mitä minun tulee pakata mukaan. Sitten kun vaatteet ovat kuivuneet pesun jälkeen, voin pakata lopullisesti. Chapsit ja kengät pesin jo satulasaippualla. Sen jälkeen testasin kisahousuja, -paitaa ja jalkineita, sekä kypärää kokonaisuutena. Mielestäni kokonaisuus on hyvä, vain hanskojen pitäisi olla valkoiset eikä mustat pinkeillä saumoilla. Mutta mitä pienistä.


Ratsastin Opalilla kolmatta kertaa tänään. Huikeaa, että menen sillä huomenna kilpailuihin! :D Opal oli todella tahmea ratsastaessani sillä. Se ei oikein tahtonut liikkua kunnolla ja reagoida nopeasti apuihin. Laukannostot menivät alussa kiitoravin kautta. Mutta kyllä hyviäkin nostoja tuli käynnistä. Harjoittelimme pysähdyksiä ravista ja lopputunnista leikimme viestiä. Toivottavasti huomenna on Opalillakin parempi päivä ja minä voin jännityksestä huolimatta tehdä kaikkeni ja ratsastaa niin hyvin kuin osaan.



Tunnin jälkeen tallissa pyyhin Opalin hiet märällä sienellä, jonka jälkeen siirryin varusteiden kanssa satulahuoneeseen. Pesin satulan ja suitset huolella, sekä putsasin satulavyötä parhaani mukaan. Puunauksen jälkeen vaihdoin vihreän satulahuovan juuri pestyyn valkoiseen huopaan. Sitten pistin Opalin varusteet paikoilleen ja lähdin kotia kohti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti