16.10.2014

Ostoksia HippoSportista

Sain rippilahjaksi jo yli kuukausi sitten lahjakortteja HippoSporttiin. Tänään päätin lähteä shoppailemaan niillä toista kertaa Kiloon. Ensimmäisellä kerralla ostin mm. ratsastushousut. 
  Tänään etsin talvea varten talviratsastuskenkiä joissa on vuori. Ystävällinen myyjä esitteli minulle useaa mallia. Halusin mustat nahkasta tehdyt, sekä suht halvat jalkineet. Löytölaarista löysin sopivan näköiset ja hintaiset, joita sovitin. Ne tuntuivat oikeilta. Sitten menin katselemaan muita tavaroita. Löysin hyvän liivin alennuksesta, mutta alennustuotteita ei saanut ostaa lahjakortilla, joten jätin sen ostamatta.

Ostin siis nämä mustat ratsastuskengät, joissa on ruskea vuori sisällä. Vuori tuntuu pehmeältä ja se lämmittää varmasti hyvin jalkoja pakkasilla. Valitettavasti minulta on nyt jäänyt huomiotta noiden kenkien merkki. Sitä ei lue missään kohtaa kenkiä, eikä niissä ollut mitään lappua kaupassa, koska ne olivat löytölaarissa. Mutta mitään merkkiratsastusta en harrastakkaan, joten kunhan varusteet ovat hyvät, niin ne käyvät hyvin.

  Käytössä nuo pitää vielä testata. Mutta pääsen ratsastamaan vasta ensi viikon lauantaina, sillä lähden huomenna isosleirille. Ja riippuen lämpötilasta saatan käyttää vielä kesäkenkiä parina seuraavana ratsastuskertana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti