21.10.2014

Horse Show ja muita tapahtumia

Äsken näin kuinka ensilumi sateli taivaalta lähes huomaamattoman pienin valkoisin kitein. Se ei kuitenkaan jäänyt maahan vaa suli samantien pois. Syyskeli on ollut täällä etelässä poikkeuksellisen mukava. Sateet eivät ole juurikaan haitanneet ja ruska on mitä kaunein. 


  En valitettavasti ole saanut mitään erityisen hyviä syyskuvia kuvaajan tai kuvattavan kohteen puutteen vuoksi. Mutta tapahtumia on ollut pitkin syksyä.
  Aloitin isoskoulutuksen(isko) rippukouluni jälkeen. Isko-kerta on aina kerran viikossa. Seurakunta on tarjonnut ja tarjoaa kaikkea mukavaa, ilmaista tai vähintäänkin hyvin edullista toimintaa, johon kaikki ovat tasa-arvoisia tulemaan perheen taloudellisesta tilanteesta riippumatta. Voin taata että viihtyisitte seurakunnan toiminnassa, ellette jo ole mukana. Itse olin BigCamp-, sekä Iso2014-tapahtumissa. 17.-19.10. olin iskoleirillä Velskolassa. Siellä oli tosi mukavaa perehtyä isosen toimintaan, opetella eri taitoja ja hengata uusien ihanien kavereiden kanssa. 


  Sitten jotain aivan fantastista! Menen tämän viikon sunnuntaina Helsinki International UB Horse Show'n sunnuntain World Cup -näytökseen ja Horse Expoon shoppailemaan. Sain ostettua kaksi lippua yhden hinnalla. Tämä tarjous saattaa olla vielä voimassa hetken Lippupalvelussa. Kannattaa käydä tsekkaamassa. Ehkä löydän Horse Show'n Expo-alueelta jotain tarpeellista. Teen reissusta postauksen sitten sen jälkeen, jossa esittelen mm. ostokseni ja muuta kivaa.
  Muita viikonlopun suunnitelmia: Käyn mahdollisesti perjantaina tai lauantaina Messukeskuksessa kirjamessuilla tapaamassa tuttua kirjailijaa hänen pisteellään. Lauantaina pääsen viimein ratsastamaan kahden viikon jälkeen. Iskoleirin takia en viimeviikolla käynyt tallilla ollenkaan. 
  Tällainen postaus lähipäivien menneistä ja tulevista tapahtumista. Toivottavasta piditte. Palautetta, kysymyksiä, terveisiä ja postausideoita voitte laittaa kommentteihin. Vastaan niihin mahdollisimman nopeasti ja yritän toteuttaa hyviä ideoita parhaani mukaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti