24.12.2016

On aika kiittää!

Haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille, ystävilleni, tutuille, sukulaisilleni ja kaikille maailman eläimille erittäin hyvää Joulua ja onnellista uutta vuotta 2017! Blogin joulukortissa on itse ottamani ja muokkaamani kuva Harjun oppimiskeskuksen Siiri-suomenhevosesta jouluisissa tunnelmissa reen edessä, jota pääsinkin marraskuussa ajamaan. Tässä linkki rekiajelu-postaukseen. Vietetään kaikki ihana, onnellinen ja rauhaisa joulu ystäviemme, sukulaisten ja eläinystäviemme kanssa. Lähden tänään viettämään joulua muutamaksi yöksi tätini luokse äitini ja koirani Jalon kanssa. Syömme siellä jouluruokaa, käymme ihanassa joulusaunassa, mahdollisesti joulukirkossakin, nautimme yhteisestä ajasta ja jossain vaiheessa jaamme myös joululahjoja. 
Haluan kiittää Messukeskuksen Horse Fair - ja Tampereen Hevoset -messuja bloggaajapasseista tämän kuluneen vuoden messuille! Haluan kiittää Harjun Oppimiskeskusta ensimmäisestä opiskeluvuodestani, saamistani opeista ja uusista kokemuksista. Kiitän myös työssäoppipaikkaani, Gobbackan tallia kesätöistä, Punametsän tallia Roosan vuokraamisesta viime kesänä, sekä Niemenpellon tallia leiristä, jolla pääsin tutustumaan minulle täysin uusiin lajeihin lännenratsastukseen, working equitationiin ja issikkavaellukseen. Haluan kiittää myös ihania kavereitani ja bloggaajia kuluneesta vuodesta. Olen oppinut blogia pitäessäni paljon erilaisia taitoja, kuten sosiaalisuutta, kirjoitus-, kuvaus-, kuvanmuokkaus- ja editointitaitoja. Etenemisen tempo -blogi on ollut pystyssä nyt vähän yli kaksi vuotta ja matka jatkuu. Toivon kehittyväni bloggaajana jatkossakin ja toivon, että saisin blogiin yhä useammin kiinnostavia aiheita käsitteleviä postauksia opiskelustani hevosalan ammattilaiseksi, hevostapahtumista ja -kilpailuista, ratsastustunneistani Harjussa ja Ratsastuskeskus Ainossa, sekä mahdollisesti myös kilpailupostauksia, mikäli ensi vuonna osallistun ratsastuskilpailuihin. 

Lukijat ovat myös iso osa blogeja. Vaikka kirjoitan myös ihan omaksi ilokseni muistoja blogiin, on mukavaa, että kirjoitukseni kiinnostavat teitä muitakin. Toivoisinkin siis teiltä lukijoilta kehitysehdotuksia blogiini. Mitä haluaisitte nähdä ja lukea blogistani? Voitte myös vinkata blogiani kavereillenne, jos haluatte. Olisi erittäin mukava saada rakentavaa palautetta ja keskustella hevosista ja bloggaamisesta ylipäätään teidän kanssanne. Viestiä voitte laittaa tähän postaukseen kommenteilla tai vaikka ottaa yhteyttä minuun Facebookissa.

Hyvää Joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti