17.12.2016

Joululahjatoiveeni

Kokosin tähän postaukseen joululahjatoiveitani. Suurin osa tai oikeastaan kaikki liittyvät hevosiin, koska koko tämän hetkinen elämänihän pyörii hevosten ympärillä. Opiskelen hevostenhoitajaksi Harjun Oppimiskeskuksessa, ratsastan siellä ja vapaa-ajallani aina kun se on mahdollista, sekä muukin vapaa-aikani menee opiskelu- ja muita hevosasioita miettiessä.. Haaveilen myös omasta vuokra- tai ylläpitohevosesta ja lopulta iki omasta hevosesta. Näiden haaveiden saattelemana päästäänkin itse listaan.
Ensimmäinen kuva minusta hevosen kanssa. <3
Rahaa
Hevosharrastus on kallista, joten rahaa tarvitaan aina. Siinä samalla toivon lahjakortteja Horzeen ja HippoSporttiin, jotta pääsisin ostamaan uusia tarpeellisia ratsastusvarusteita itselleni.

Ratsastuskypärä
Vanhalla kypärällä olen jo useamman kerran tippunut, tosin en muistaakseni pää edellä. Se kypärä on kuitenkin tippunut maahan muutamaankin otteeseen, joten olisi jo aika ostaa uusi ja uusien standartien mukainen kypärä.

Ratsastushousut
Valkoiset kisahousut ovat olleet hankintalistalla jo pitkän aikaa. Lisäksi normaaliin treeniin kaipailisin uusia hyvin istuvia housuja, jotka ovat mukavat päällä. 

Spooks Emilia kevyt takki, tummansininen
Syksyn ja kevään säihin tallille ja ratsastukseen.

Spooks Lexi fleecetakki, Aqua blue/Dark blue
Spooks pipo, tummansininen

Hevosmerkkisiä t-paitoja, pitkähihaisia ja huppareita
Paitoja ei koskaan ole liikaa. Pitkähihaisista ja huppareista on tällä hetkellä melkein pulaa, joten uusille olisi tarvetta.

Istuntakurssi/leiri
Kaipailisin istuntaan keskittyviä ratsastustunteja, joilla pääsisin korjaamaan istuntaani oikeaan suuntaan hyvässä opetuksessa. Leirin ajankohdaksi olisi hyvä esimerkiksi hiihtoloma tai kesäloma.

Siinä taisi ollakin kaikki, jotka tulivat nyt mieleeni.
Mitä te toivotte joululahjaksi?

4 kommenttia:

 1. Tuollainen istuntakurssi olisi kyllä ihan huippu! Toki itselleni kelpaisi myös ihan vain istuntatuntikin :D Todella mahtavia toiveita sulla! Itse haaveilen tällä hetkellä myös Spooksin takista, mutta vain sellaisesta toppatakista. Tänä vuonna kyllä keksin itselleni todella huonosti joululahjatoiveita.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin yksikin istuntatunti riittäisi näin alkuun, mutta säännöllinen treenaus toisi parempia tuloksia. Itselläni on jo Spooksin toppatakki, mutta kevyempää takkia kaipailisin. Ei niitä toiveita tarvitse paljoa välttämättä. Tärkeintä on yhdessäolo sukulaisten ja ystävien kanssa, unohtamatta tietenkään rakkaita lemmikkejämme.

   Poista
 2. Kivoja toiveita, jos kaikki hankkis nii ei olis halpaa lystiä :D Kyllä se pukki sua kuitenkin varmasti muistaa ainakin näiden osalta ;)
  Mä en toivonut mitään muuta kuin Film me - rannekkeen, jotta saisin videoiden kautta seurattua omaa kehitystäni ratsastajana. Muuta en oikeasti keksinytkään, vaikka kuinka yritin - ratsastusta varten en tarvitse muuta, ja muutenkin mulla on kaikki mitä tartten tai haluan. Paitsi se oma hevonen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ois halpaa ei, mutta elämästä pitää nauttia ja unelmia tavoitella. Millä tallilla käyttäisit Film Me -ranneketta? :)

   Poista