3.10.2016

Pieni tilannepäivitys...

Nyt on ollut aika pitkä postaustauko, sillä postattavaa ja kuvia ei oikeasti ole ollut. Perjantaina loppui työssäoppiminen hevoskasvatustallilla. Siellä sujui kaikki hyvin loppuun asti. Sain paljon uusia kokemuksia ja näin miten kasvatustallilla toimitaan. Mm. sain käsitellä siellä paljon siitostammoja ja lisäksi muutamaa varsaa ja oria. Eilen sunnuntaina saavuinkin takaisin Harjuun eli koulun pariin. Tänään on ollut ensimmäiset tunnit. Aamulla oli äidinkieltä ja iltapäivällä siitos- ja urheiluhevosten hoitamista. Illalla kävin valjasverstaalla suorittamassa rästiin jäänyttä valjaskurssia, jonka muut ovat suorittaneet jo viime talvena.

Täällä Harjussa on nyt syksy kauneimmillaan ja yritinkin ottaa muutamia kuvia kulkiessani tunneille. Työssäopin aikana totuin päivätauoilla, eli noin kello 13-16 nukkumaan päiväunia ja huomasinkin tänään, että sama rytmi jatkui täällä Harjussakin. Aamun tuntien jälkeen tuntui pienien torkkujen olevan paikallaan. Lienekkö väsymys johtuu syksystä tai jostain muusta, mutta ennen tätä syksyä en ole nukkunut päiväunia melkein koskaan. Alankohan tulla vanhaksi? Heh. Nyt pitää nauttia tästä upeasta syyssäästä, opiskella ahkerasti, muistaa syödä hyvin, levätä ja liikua riittävästi. 

Katsotaan minkälaisia postauksia saan nyt tehtyä, kun palasin arkeen opiskeluiden suhteen. Helsinki International Porche Horse Showsta on ainakin tulossa postaus sitten parin viikon päästä. Ideoita ja toiveita otan mielelläni vastaan. Toivottavasti pääsisin nyt jossain vaiheessa ratsastamaankin niin, että saisin ratsastuksestakin jotain päivitystä tänne blogin puolelle.

Hyvää syksyä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Vuokrauksen videopostaus olis ihan kiva saada.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei valitettavasti ole tällä hetkellä innostusta tehdä videoita, mutta kyllä se vielä joskus ilmestyy! :)

   Poista
  2. Lol....tosi hyvää bloggausta

   Poista
  3. Valitettavasti asia on nyt niin kuin on. Minulla ei ole paljoa muutakaan postattavaa nyt, joten ei videokaan innosta. Lupaan aktivoitua blogin suhteen joulua kohti. Toivottavasti olette kärsivällisiä. :)

   Poista