17.10.2016

Kuvapostaus: Kouluratsastuskilpailut Ainossa

Eilen ratsastettiin Evidensia Dressage Future Cup -finaali, sekä 5-tasolla Intermediare I Kür 2009 ja Aino GP Ratsastuskeskus Ainossa. Olin katsomassa kilpailuiden ensimmäistä luokkaa Future Cuppia alusta loppuun, sekä ehdin katsoa ensimmäisen ratsukon Intermediare I Kür:sta ennen kun jouduin lähtemään kodin kautta takaisin Harjuun. Osallistujia oli yhdeksän, joista muistaakseni neljän suorituksen katsoin kokonaan. Muun ajan seurasin verryttelyä, sekä kävin hetken istumassa Ravintola Maneesin pehmeällä sohvalla syömässä ostamani patongin. Ravintola Maneesi on mielestäni todella laadukas kahvila ja ravintola. On mukavaa, kun Ravintola Maneesin molemmista kerroksista näkee valinnan mukaan kumpaan tahansa maneeseista. 

Tämä on kuvapostaus, joten selitän kuvien yhteydessä niistä lisää.
Kouluratsastuskilpailuiden verryttelyssä ratsulla saa olla suojat ja bootsit jaloissa, mutta kilpailuareenalla niitä ei sallita.
Ratsastuskeskus Ainon kilpamaneesissa on parvi katsojille, josta voi tarkkailla ratsukoita hieman erilaisesta kulmasta kuin yleensä.
Evidensia Dressage Future Cup finaalin viisi sijoittunutta olivat Daniela Therman, Janni Martikainen, Amudha Huttunen, Susanna Therman ja Jenni Silventoinen.
Ratsastuskeskus Ainon slougan on "Hevosia arvostaville ihmisille". Löysin tämän hienon Ainon esitteen Ravintola Maneesista. Ainossa kyllä panostetaan laatuun kaikessa.
Upea sisustus tekee lähtemättömän vaikutuksen astuessa Ravintola Maneesin alakertaan. Ratsastuskeskus Ainossa on hyvin yhdistelty vaaleaa puuta ja kalusteina, sekä ovina mustaksi maalattua puuta. Väri- ja materiaalivalinnat tuovat mukavasti esiin paikan korkean tason. Kokemukseni mukaan hienon ulkonäön lisäksi Ratsastuseskus Aino on myös oikeasti käytännössä erittäin mukava ja toimiva paikka. Mm. henkilökunta on erittäin ystävällistä. Suosittelen lämpimästi tutustumista Ainoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti