14.10.2016

Muutoksien aika


Kuten jotkut teistä ovat ehkä jo huomanneetkin, blogin ulkoasu on muuttunut. Tein myös uuden taas hieman erilaisen bannerin kuvastamaan parempaa tulevaisuutta, mahdollisuuksia, sekä motivoimaan minua ja teitä lukijoita viihtymään blogini parissa vielä tästä eteenpäinkin. Minulla on ollut nyt pari kuukautta pulaa postausaiheista, kuvista ja näiden johdosta myös motivaatiosta kirjoittaa blogia. Ajattelin uuden ulkoasun ja bannerin piristävän ja motivoivan minua eteenpäin. Ja näinhän siinä kävi! Lupaan yrittää parhaani mukaan kirjoittaa parempia ja kiinnostavia postauksia jatkossa vähintään kerran viikossa. Toivon, että pääsisin osallistumaan kaikenlaisiin mielenkiintoisiin tapahtumiin, kilpailuihin ja esimerkiksi hevosaiheisille luennoille/koulutuksiin, joista voisin myös kirjoittaa jotain tänne blogiin. Seuraava mielenkiintoinen suuri tapahtuma onkin kaikille hevosihmisille tuttu Helsinki International Porsche Horse Show, joka järjestetään 20.-23.10.16. Olen varmasti menossa sinne torstaina ja perjantai-iltana. Nähtäväksi jää pääsenkö myös muina päivinä ihastelemaan Horse Show:n kansainvälistä huippuratsastusta tänä vuonna. Olen myös varmasti tekemässä tänäkin vuonna jonkinlaisen joulukalenterin. Otan mielelläni vastaan toiveita teiltä lukijoilta.

Muutoksen aika on myös käsillä ratsastusharrastukseni suhteen vuodenvaihteessa. Ajattelin, että tämä vuosi mennään vielä näin, antaa uuden vuoden aloittaa edistysaskel kohti kehitystä, aktiivisempaa ratsastusta ja kilpailuja. Luitte oikein. Minulle on noussut palava halu päästä kehittymään ratsastajana ja päästä myös kilpailemaan. Ensi keväänä aloitan laadukkaassa ratsastuskulussa tuntiratsastajana tavoitteenani päästä ehkä jopa jo ensi keväänä kisakentille. Minua kiinnostaa kovasti kisata niin kouluratsastuksessa, kuin esteilläkin, mutta olemattomasta kisakokemuksestani ja nyt vähäisestä ratsastamisesta johtuen aloitan todennäköisesti kouluratsastuksessa HeC-HeB radoista ja esteillä riippuen mahdollisuuksista 50-70cm. Jos kyseinen ratsastuskoulu(jota en vielä paljasta) osoittautuu hyväksi paikaksi, jossa kehityn ratsastajana ja pääsen kilpailemaan, suunnitelmissani olisi jatkaa siellä mahdollisuuksien mukaan ainakin opiskelujeni loppuun eli 1,5 vuotta. Onko teillä antaa hyviä neuvoja vasta näin aikuisiän kynnyksellä kilpauraansa aloittavalle?

Mitä mieltä olette blogin uudistuksista? 

2 kommenttia:

  1. Jos kunnon kisaradoille tahtoo, niin 20vuotiaaksi olet nuori ratsastaja eli menet kouluratsastuksessa VaA & esteillä n. 135-140cm. Sen jälkeen menisit U25 GP -ratoja, eli kouluratsastuksessa GP ja esteillä GP 160cm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt tiedä oikein että miten tähän pitäisi reagoita? :D Faktaa varmasti puhut, mutta tuosta tasosta ja minusta ei voi puhua edes samassa lauseessa. Jospa aloittelisin sieltä HeC-HeB ja ehkä joskus vielä pääsisin suorittamaan HeA ratoja. Katsotaan hyppäänkö koskaan metrin rataa edes treenimielessä. :)

      Poista