16.4.2016

Vihertäviä messutunnelmia

Käväisin tänään ihan parin tunnin visiitillä eläin-, outlet-, kädentaito- ja lapsimessuilla. Eläinmessuilla katselin olisiko siellä Jalolle jotain kivaa, esimerkiksi herkkuja, ruokaa tai lelua. Näin paljon matelijoita ja sain koskettaakin pientä käärmettä. Näin myös paljon erilaisia koiria ja ihastelin isoja ja pörröisiä näyttelykissoja, joita oli messuilla huimat 800! Wau! Jalolle otin muutamia näytepusseja mukaan maisteltaviksi. Ostin myös lyhyen koirien talutushihnan, josta aion tehdä minihevoskokoiset ohjat, sillä materiaali, koko ja lila väri vaikuttivat täydellisiltä!
Kissanäyttelyn palkinnot olivat esillä hallissa. Pokaalit ja ruusukkeet olivat todella isoja ja näyttäviä. Itse en ole koskaan tutustunut tai ollut kiinnostunut kissanäyttelyistä, joten palkintojen koko yllätti täysin. Olen tottunut vain maatiaiskissoihin lemmikkeinä ja maatila-/tallikissoina. Siinä ehtii unohtaa miten erilaisia kissoja onkaan olemassa!

Lapsimessuilla oli erilaisia puutarhamyymälöitä tai jotain vastaavia. Ihastuin puutarhaan, joka oli koottu messuhallin keskiosaan. Kolme viimeistä kuvaa ovat siitä puutarhasta. Siellä oli mm. koristekirsikoita, marjakuusia, pallotuijia ja japaninvaahteroita yksi tai useampi kutakin. Rakastan kaunita puutarhoja, vihreitä kasveja, sekä siistiä sisustusta. Kevään ja kesän tullessa inspiraatio taas iskee ja saatankin hehkuttaa näkemiäni/tekemiäni ihania kasvi- ja sisustusratkaisuja täällä blogissa myös. Mielestäni talli, hevoset, sisustus ja puutarhat sopivat hyvin yhteen ja täydentävät toisiaan. Elämästäni todella suuri osa kuluu hevosiin, siksi sisustuksen ja puutarhojen ajattelu ja niiden parissa puuhailu tuo mukavaa tasapainoa tähän hommaan.
Pidättekö te sisustamisesta ja puutarhoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti