18.4.2016

Aurinkoisia kevätpäiviä

Hei kaikille! Kävin viimeviikolla joku aurinkoinen päivä kuvaamassa itseäni ja Harjun maisemia. Yllä oleva kuva onnistui mielestäni hyvin. Vielä paremmin se olisi onnistunut, jos kuvan olisi ottanut joku muu kuin minä itse. Myös auringon suuntaan katsominen iloisesti silmät auki oli haasteellista. Pidän tuosta kuusiaidasta taustalla ja sinisestä CRW:n liivistä, joka on päälläni. Laitoin kuvan myös Instagramiin, josta sen löytää blogini nimellä. Seuraava, eli tämän tekstin alla oleva kuva on jostain katoksesta Harjussa. Tuonne on varmasti mukava tehdä vaikka eväsretkiä kesällä tai mennä muuten vain istuskelemaan. Voisin tehdä kesällä eväsretken myös jonnekkin Harjun nurmikolle tai läheiselle kalliolle. Siitä tulisi niin ihanaa! Lämpimiä ja aurinkoisia kesäpäiviä odotellessa..
Harjussa löysin sattumalta myös Tiilitallin tallikissan nauttimassa auringosta. Luulin kuitenkin kissaa araksi. Lähestyin sitä hitaasti varoen ja menin vähän matkan päähän kyykkyyn, se tulikin luokse ja puski polviani vasten. Sain silitettyä sitä ja se kellahti selälleen maahan kierimään. Ai että kissat ovat suloisia! <3 Viikonloppuna kävin kotosalla ulkoiluttamassa Jaloa myöskin kauniina päivänä. Me mentiin Jalon kanssa eräälle nurmikolle hetkeksi. Otin siinä muutamia kuvia. Kun katsoin kännykältä tuotoksia, Jalo oli ruvennut pyörimään ruohikossa selällään. Jalon tunnetila nauttia auringosta ja keväästä näkyykin hyvin tästä alla olevasta kuvasta.
Viimeviikolla olen bongannut jo ensimmäiset kukkasetkin. Voikukkia näkyi muutamia ryppäitä ja leskenlehtiä jo enemmänkin teiden varsilla.

Iloista kevättä kaikille ja toivotaan aurinkoisten kelien jatkuvan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti