19.7.2015

Ostoksia kirpputorilta

Kävin tänään jälleen Vermon kirpputorilla. Sää oli oikein mainio, viileä mutta aurinkoinen. Tänään myyjiä tuntui olevan viime kertaa hieman enemmän, mutta yhtään hevoselle tai ratsastajalle olevaa tavaraa en löytänyt mukaani. Tässä esittelen kuitenkin tavarat ja yhden vaatteen, jotka ostin.

Tämän hienon hevosmukisarjan huomasin heti ensimmäisiä myyntipisteitä katsellessani. Kuusi sievää hevosaiheista mukia oli pakattu pahvilaatikkoon, jossa oli myös teline niille. Kaikki mukit olivat ehjiä ja naarmuttomia, joten päätin pienen tinkimisen jälkeen ostaa ne. Koko kirpputorialueen kierron ajan kantelin mukeja pahvilaatikosssaan tyytyväisenä ostokseen. Mukit ovat hyviä koristeina tai sitten ihan käytössä. Kaikkien kuuden mukin kahvassa ja sisäpuolella on kultaisia hevosenkenkiä. Ulkopuolella jokaisessa kupissa on kuva yksittäisestä hevosen päästä, kaikissa kupeissa eri hevonen. Toisella puolella kuppeja on kolmen hevosen päitten kuvat, kaikissa mukeissa tuo sama kuva. Maksoin tästä mukisetistä 10,00€.


Ostin tämän Holly & Whyte -merkkisen pitkähihaisen puseron, koska kiinnitin huomioni tottakai sen kuviointiin. Ja mikäs muukaan tuosta kuviosta tulisi mieleeni kuin talli ja hevoset. Paita vaikutti sopivan kokoiselta, vaikka en voinutkaan sovittaa sitä. Arvaus osuikin oikeaan, sillä kotona sovitettuani sitä totesin sen juuri sopivaksi. Paita on myös tosi lämmin, mistä on hyötyä sitten talvella talleilla. Maksoin tästä ihanasta paidasta 1,00€.

Ihanaa ihanaa, elokuvia! (Ja peli) Tykkään elokuvista, olen aina tykännyt, niin kuin varmasti moni muu. Yleensä kirpputoreilta tulee mukanani vähintään yksi elokuva tai sarja/sen osa. Niin kävi tänäänkin.

1. Ainoa oikeat! Siis aivan super ihana, hauska ja koskettava. Näin elokuvan teatterissa, kun se alkoi pyörimään niissä. Sen jälkeen olen iäisyyden odottanut, että näkisin sen uudestaan ja nyt viimein se on mahdollista! Tämän elokuvan hinta oli muistaakseni 1,50€.

2. Geishan muistelmat. Hyvä tarina geishojen elämästä. Minua on aina kiehtonut kiinalaiset ja japanilaiset perinteet. Tässä elokuvassa tulee selville millaista geishojen elämä oikeasti oli, ennen. Maksoin tästä muistaakseni 1,00€.

3. Star shine - Sielunratsastajien salaisuus. Tämä oli ainoa peli, jota minulla ei tästä star shine -pelisarjasta vielä ole ollut, löytyi kirpputorilta. En tiedä miksi oikein ostin sen, sillä en ole sarjan muistakaan peleistä oikein ymmärtänyt mitään. :D Kai ajattelin, että saan koko pelisarjan kokoon ostamalla tämän. Täytyy kai tätä sitten kokeilla joku päivä. Maksoin tästä pelistä 0,50€.

4. Night at the museum - Yö museossa. Tämä elokuva vain pisti silmään. Se näytti kiehtovalta ja jotenkin tutulta. En ole varma olenko nähnyt sitä aiemmin, mutta mainoksen varmaan, sillä se kiinnosti minua. Haluan nähdä sen, joten ostin sen. Maksoin siitä muistaakseni 1,00€.

Tässä oli ostokseni tältä reissulta. Pidän eniten paidasta, jonka ostin, sillä se on kaikista näistä hyödyllisin. Peli osoittautuu varmasti aika turhaksi, mutta onneksi se ei maksanut melkein mitään. 

Kiitos, kun luitte ja kommentoikaa mitä itse pidätte näistä ostoksistani! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti