23.7.2015

Kuulumisia ja kuvia

Hei kaikki! Kuten kuvasta näkyy minulla on kaksi tietokonetta. Tuo oikean puoleinen on vanha. Heitin sen laatikkoon pölyyntymään noin puoli vuotta sitten, sillä se toimi hitaasti ja oli jostain syystä täynnä viruksia joita en osannut poistaa. Eilen otin kuitenkin tuon samaisen koneen laatikosta ja päätin antaa sille uuden mahdollisuuden. Erilaisten ohjelmien poiston ja pitkän odottelun jälkeen sain jotain edistystä aikaan. Sain poistettua kaksi virustentorjuntaohjelmaa ja jätin F-Securen koneeseen. En yhtään tiedä mistä ne muut olin onnistunut hankkimaan, mutta muutaman hyvän ystävän neuvoilla sain edistystä parempaan suuntaan.

Tarkoitukseni on siis ottaa selvää onko tuosta Samsungin tietokoneesta vielä käyttökelpoiseksi. Samalla kuuntelin musiikkia nettiradiosta uudemmalta koneeltani. Kun koulut alkavat ja ratsastuskoulut aloittavat normaalin toiminnan, saan varmasti paljon materiaalia tänne blogiin ja inspiraatiota tehdä videoita. En silti tiedä, onko tuolle toiselle tietokoneelle käyttöä.

Tässä on tämän päivän eli torstain lounasruokani työpaikalla. Makulan kanacaesarsalaatti ja kahvihuoneen kaakao. Hyvää oli! :)

Eilen söin tämän ruisnapin kauppakeskus Sellossa. Todella terveellinen ja hyvän makuinen. Välissä taisi olla kananmunasiivu, kurkku, salaattia, lohta, tomaatti ja jotain kastiketta levitteenä.

Äitini mustikkapiirakka samasta Sellon kahvilasta, jonka nimeä en nyt saa päähäni. Maistoin sitäkin ja se oli myös herkullista.
Nyt olen matkalla Linnanmäelle sukulaista tapaamaan. Kokeilen samalla eilen ostamiani kenkiä. Asun valitsin kenkien mukaan, eli mustaa ja pinkkiä. Vähän vaihtelua mustiin perusasukokonaisuuksiini. Nyt huomenna loppuu kesätyöni S-marketissa. Kerron siitä sitten viikonloppuna lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti