8.3.2015

NRJ Music Tour

Tein videon muutamista tutuimmista kappaleista koosteeksi keikasta. Kertokaa mitä pidätte.


Olin NRJ Music Tourissa eilen 7.3.2015. Pääsin sinne, sillä sain lipun seurakunnalta. Ilman sitä en olisi kyllä mennyt. Olen iloinen siitä, että sain lipun, Siellä oli mukavaa ja sain jälleen uusia kokemuksia, sekä inspiraatiota opiskeluihini ja tulevaisuuden haaveisiin.

Esiintymässä oli TCT, Brädi, Kasmir, Uniikki, JVG, Mikael Gabriel, Krista Siegfrids ja Elastinen. Diandra piipahti laulamassa muutaman kappaleen yhdessä Mikaen Gabrielin kanssa. Sekä Karri Koira käväisi myös lavalla. Esiintyjät eivät olleet kaikki mieleisiäni, mutta joukossa oli moni helmikin. Biisien kanssa oli sama juttu. En edes tuntenut moniakaan kappaleita. :D

Tarkkailin paikanpäällä paljon valo- ja äänilaitteistoja, sekä muuta teknologiaa, jota tällaiseen keikkaan tarvitaan. Sain siitä inspiraatiota ja ehkä jopa opin jotain. Ne ovat nimittäin todella kiehtovia. Olisi mukavaa työskennellä keikoilla ja osata ohjata tällaisia laitteita. Myöskään roudaaminen ei olisi pahasta. Olisi upeaa oppia järjestämään erilaisia tapahtumia ja olla mukana aina hyvässä fiiliksessä. Oli ihanaa nähdä, kun ihmiset hyppivät ja tanssivat innostuksesta ja musiikin voimasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti