23.3.2015

14.3. ja 21.3. Fillellä pohkeenväistöä

Minulla ei ole nyt hetkeen ollut innostusta postailla tallillakäynneistä vaikka jaksi viimeisintä kertaa ovatkin olleet ehkä jopa parhaita koko keväänä. Nimittäin olen oppinut ratsastamaan Fillellä entistä paremmin. Voi kyllä olla myös, että Fille on vain niin helpoo ja mukava ratsastaa, että olen tuntenut onnistuvani. :D

Viikko sitten, eli 14.3. sain laittaa Fillen kuntoon. Harjasin sen ja laitoin varusteet päälle. Fille oli karsinassaan tavalliseen tapaansa äksy, mutta tiukalla linjalla sain sarjattua sen hyvin ilman suurempia ongelmia. 21.3. Fille oli jo valmiiksi tunnilla, joten menin maneesiin odottamaan edellisen tunnin loppua.

Tunneilla heti alusta alkaen herkustin Fillen avuille, jotta se toimisi hyvin koko tunnin. Onnistuin tavoitteessani molemmilla kerroilla. Fille työskenteli melkein heti tunnin alusta alkaen muodossa, johon olin todella tyytyväinen. Harjoittelimme pohkeenväistöä uralla, kentän keskeltä uralle ja uralta sivuun ja takaisin. Kaikki harjoitukset onnistuivat paremmin kuin odotin. Fillellä oli tapana mennä todella hitaasti eteen tai jopa pysähtyä, mutta yhtään peruuttelua tai kuumumisesta johtuvaa hypähtelyä ei tullut. Täytyy olla ylpeä Fillestä ja itsestäni. 

Molemmilta tunneilta sain viedä Fillen talliin. Fille on tunnin jälkeen varusteita riisuessani aina ollut kiltisti. Fille taitaa olla yhsi lempiratsuistani Espoon Ratsastustallilla. Varmaankin siksi, että on sopivan kokoinen, osaan ratsastaa sitä ja se on mukava niin koulussa kuin esteilläkin. Toivon, ettö saisin Fillen jatkossakin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti