22.2.2016

Lippuarvonta Horse Fair -messuille 2016!

Hei kaikille! Minulla on hyviä uutisia, nimittäin pääsin messukeskuksen kanssa yhteistyöhön ja sain sitä kautta kaksi vapaalippua Horse Fair -messuille arvottavaksi teille lukijoilleni. Yksi vapaalippu oikeuttaa yhteen kertakäyntiin messuilla ja sillä pääsee kaikkiin samanaikaisiin GoExpon messuihin 4.-6.3. Helsingin messukeskuksessa. 

Nyt yhteistyön takia vai sanoisinko ansiosta pyrin tekemään aikaisempia kattavamman postauksen messuilta ja ehkä jopa videotakin saatan tehdä parhaan taitoni mukaan. Itse odotan messuilla kaikista eniten näkeväni appaloosia ja quarter hevosia. Odotan myös shoppailua, hevosaiheisia vinkkejä ja tietenkin kaikkia näytöksiä ja kilpailuja.
Arvontaan osallistuminen:

1. Arvon liput kahdelle rekisteröityneelle tämän blogin lukijalle, yksi lippu/arvottu lukija. Jaossa on siis kaksi lippua. Osallistuaksesi sinun pitää olla blogini lukija!

2. Kommentoi tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi, sekä kuinka monta kertaa olet käynyt Helsinki Horse Fair -messuilla ja mikä siellä on ollut parasta. Jos et ole käynyt kertaakaan, niin kerro mitä haluaisit erityisesti nähdä/tehdä Helsinki Horse Fair-messuilla 2016.

Sähköpostiosoitetta tarvitsen, jotta voin ottaa yhteyttä voittajiin ja sopia lipun luovutus-/lähetysjärjestelyistä. Jos päädymme postittamiseen, niin minä totta kai maksan siitä aiheutuvat kulut.

3. Arvon lippujen voittajat 28.2. kello 21:00. Tarkkailethan siis sähköpostiasi, jotta liput päätyvät ajoissa ennen messuja voittajille.

Osallistuaksesi siis ole blogini rekisteröitynyt lukija ja kommentoi tähän postaukseen kohdan 2. mukaan(muista sähköposti)!

Arpaonnea kaikille!

14 kommenttia:

  1. Ia.Hilakari@gmail.com
    Oon ollu yhen kerran ja parasta sil on ollu kyl kaikki tapahtumat(eli poni agility ja ne kisat)
    On se shoppailuki kivaa mut sit taas ri oo oikee mitäö kelle ostaa:)
    Toivottavasti pääsen tänäki vuonna:)
    P.s. Oon rekistöityny lukija

    VastaaPoista
  2. tiamikaelaa(a)hotmail.com
    Kerran oon käyny. Shoppailu ja hepat :)

    VastaaPoista
  3. janette.taskinen@gmail.com

    Messuilla on tultu käytyä kahtena vuonna. Ehdottomasti parasta messuilla on olleet estekisat ja rotujentaisto sekä kaikki kojut!

    VastaaPoista
  4. rebecka.wyers@gmail.com

    En koskaan ole päässyt messuille vaikka yrittänyt olen. Ehdottomasti haluaisi shoppailla. Tietenkin haluaisin nähdä kaikkea uutta sekä oppia kaikkea uutta messuilta.

    VastaaPoista
  5. sirja.kivisto@hotmail.fi

    Olen ollut kerran messuilla. Parasta mielestäni on messu alennukset ja näytökset.

    VastaaPoista
  6. atermonen1@gmail.com
    En ole ollut messuilla ennen, mutta haluaisin nähdä tietenkin upeita hevosia! :D

    VastaaPoista
  7. Olen ollut kolme kertaa, parasta ovat suloiset ponit ja upeat quarter-hevoset.
    makoivisto@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Olen ollut pari kertaa ja parasta on ollut ratsastuskisat sekä kojujen kiertäminen.
    elinahirvonen123@gmail.com

    VastaaPoista
  9. johanna.riihimaki@hotmail.com

    Ei ole aiemmin tullut käytyä, joten oon oikeen kiinnostunut näkemään ihan ylipäätään kaikkea, sekä tietysti tulee varmasti shoppailtuakkin :)

    VastaaPoista
  10. iippukristiina@gmail.com

    Oon kerran käynyt, parasta siellä on kisat,kojujen kiertelyt , ja upeat hevoset, mutta parasta on tottakai se fiilis, ku pääsee sinne osallistumaan. Mut ku kävin silloin ekan kerran niin oli 6-7v. nii tykkäsin kaikist enite siit talutusratsastuksest.

    VastaaPoista
  11. essi.huida@gmail.com

    en ole kertaakaan käynyt kyseisillä messuilla, mutta haluaisin nähdä esteratsastusta ja ostaa jotain kivaa hoitoponilleni :) Sitten olen kuullut, että poniagilitya on siellä myös, niin sitäki olis kiva seurata :)!

    VastaaPoista
  12. Vesalakatri@gmail.com
    Poniagility olisi tosi kiva nähdä.

    VastaaPoista
  13. Olen ollut kahdesti messuilla, tältä vuodelta odotan eniten näkeväni messuilla olevat kaksi ponia, joilla olen 9-11 vuotta sitten ratsastellut :) myös erilaiset kilpailut ja esitykset kiehtovat, kuten trail ja poniagility sekä tietty erilaiset hevosrodut.
    ina.t(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. jutta.sihvola@dnainternet.net

    Itse odotan eniten messuilla näkeväni eri hevosrotuja sekä esityksiä. Myös estekisat olisi mahtava nähdä, sekä shoppailu sekä kaverit.

    VastaaPoista