19.2.2016

Harjun talvimaisemia

Tällä kertaa tein kuvapostauksen, joka sisältää paljon kuvia. Tällä viikolla on ollut todella upeita tilaisuuksia ja säitä ottaa kuvia. Kerron ensin hieman kuulumisiani, ennen kuin päästään valokuvien pariin. Täällä Harjussa opiskelu rullaa mallillaan. Olen nyt paljon käynyt ajamassa ravihevosia ja pääsin ensimmäistä kertaa metsäänkin ajamaan. Olen myös juoksuttanut paria hevosta tällä viikolla ja meillä alkoi myös matematiikan ensimmäinen ja äidinkielen toinen kurssi tässä jaksossa. Matematiikassa olemme laskeneet hevosen painoa, vähän laitumien tilavuutta, muunnelleet yksiköitä ja aloitimme rehulaskut tällä viikolla. Äidinkielessä teemme kuvausprojektia, jonka tuotokset pääsevät Virtuaalikylään. Ihan vähän on ollut tallia, noin pari tallivuoroa viikossa. Lisäksi tällä viikolla olin katsomassa maneesissa harjoitusestekilpailuja ja nyt viikonloppuna olevaa aluevalmennusta.

Nyt sitten itse kuviin. Ensimmäinenä on kuvia herasilmäisestä Laikku-ponista, jota juoksutin tunnilla Luna-hevosen lisäksi tällä viikolla. Laikku toimii oikein mukavasti liinassa, mutta välillä se innostuu ottamaan laukkaspurtteja ei kuitenkaan kovin usein. Laikun saa kyllä helposti niistä hallintaan.
Keskiviikkona kävimme luokan kanssa lumikenkäkävelyllä. Kiipesimme yhdelle kalliolle ja paistoimme siellä makkaraa. Opin pikkuhiljaa matkan aikana luottamaan lumikenkien nastoihin ja kiipesinkin todella jyrkkiä lumisia polkuja, kallioita ja portaita noilla kengillä pitämättä mistää kiinni. Se oli ihan uskomatonta! Maisemat metsässä ja kallion päällä olivat oikein mukavia. Harmi vain, ettei aurinko oikein paistanut.
Lumikenkäilyn jälkeen illalla järjestettiin Nestori-hallissa esteratsastuksen harjoituskilpailut. Kävin katsomassa niitä ja siihen aikaan taivaalla oli oikein komea auringonlasku. Paikka ei ollut kyllä paras mahdollinen kuvaamiseen, pahoitteluni. Mutta ainakin uutisten mukaan joillakin onnistui hienon taivaan ikuistaminen.
Laitan tähän loppuun vielä kuvia kuvia Linasta tarhassa. Se innostui vähän ottamaan laukkapukkispurttejakin ha sitten ravasi hienon näköisesti pää pystyssä oikein pörheänä.
Tässä kaikki kuvat tällä kertaa. Voisin toteuttaa joku päivä sellaisen postauksen, jossa esittelen Harjun rakennukset ja ympäristöä kuvien avulla. Olisiko tällaiselle kiinnostusta? :)

2 kommenttia: