19.11.2015

Saanko esitellä: pv-ruuna Fochvaras!

Iloisia uutisia! Eilen 18.11.2015 sain hoitohevosen Harjun ratsutallista. Valitsin vapaina olevista hevosista tallin uusimman tulokkaan Jaren, viralliselta nimeltään Fochvaras(löytyy sukupostista). Jare on tummanruunikko 10.2.2005 syntynyt puoliveriruuna. En ole vielä päässyt käsittelemään hevosta, mutta se vaikuttaa oikein mukavalta. Harjussahan hoitaminen menee niin, että hoitohevostaan saa käydä hoitamassa neljän tallin ja iltatallin välissä eli noin 17:00-20:00. Torstaisin on usein hoitajille/hoitajien järjestämää häppeningiä. Sen tarkemmin asioista en vielä tiedä.
Keskiviikkona oli myös Harjun aikuisopiskelijoiden järjestämät harjoitusestekilpailut. Luokkina oli 1. Keppihevoset 2. Puomi/ristikko 3. 50cm/60cm 4. 80cm ja 5. 90cm. Jare osallistui kahteen viimeiseen luokkaan. Jare voitti 80cm luokan hienosti tekemällä puhtaan suorituksen ja toisesta osasta parhaan ajan. Viimeisessä 90cm luokassa Jare tuli kolmannelle sijalle, eli sijoittui siinäkin. Viimeinenkin rata meni täysin puhtaasti, mutta aika ei valitettavasti riittänyt voittoon. Olin katsomassa näitä kilpailuja alusta asti, mutta lähdin kesken viimeisen luokan koska minun piti lähteä iltatalliin. Harmikseni en ehtinyt nähdä viimeisen luokan palkintojenjakoa, mutta onneksi näin 80cm luokan, jossa uusi hoitohevoseni sai kunnian kiertää maneesia kunniakierroksen ensimmäisenä.
Tämä oli tällainen pikainen kuulumis-/uutispostaus. Loppuviikon vietän kotona flunssan kourissa ja koitan parannella itseäni. Toivottavasti pääsisin pian ratsastamaan. Haluaisin päästä estetunnille oppimaan hyppäämistä, sillä se on vähän jäänyt. Olen aina sattumalta ollut pois monelta tunnilta jolloin on ollut esteitä. Viimeksi olen hypännyt kunnolla varmaan vuosi sitten. Ehkä joku leiri olisi paikallaan, kuka tietää. 

Hyvää loppuviikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Ompas kivan näköinen tää sun uusi hoidokki! :) Pakko muuten mainita samalla tän blogin hienosta ulkoasusta :)

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista