26.4.2015

Väriestejuoksu Helsinki 2015


Värikkäät terveiset kaikille blogini lukijoille. Olin eilen Väriestejuoksussa töissä vapaaehtoisena. Työnäni oli Check in -teltassa avustaminen. Viikkasin paitoja, leimasin väripussukkalipukkeita, hoidin juoksevia asioita ja vastasin osallistujien kysymyksiin. Se oli mukavaa ja sain uusia kokemuksia tällaisesta työstä. Ehkä minusta olisi tapahtumien järjestäjäksi? Tein töitä kello 10:30-15:30, eli noin viisi tuntia. Sen jälkeen työni loppui ja pääsin pitämään hauskaa itse tapahtumaan.

Tapasin monia kavereitani tapahtumassa, vaikka onkin aika uskomatonta löytää 4 ihmistä 3000 ihmisen joukosta. Lähdin radalle juoksemaan kahden Kilon tallilta tutun kaverini kanssa. Radan alkupuolisko oli oikein mukava. Värjäydyttiin ja saatiin suorittaa erilaisia esteitä. Kaksi maskottiakin oli radan varrella kannustamassa osallistujia. Puolen välin jälkeen alkoi pitkä osuus, jossa ei ollut yhtään värjäyspistettä tai estettä. Se hieman latisti tunnelmaa. Lähempänä maalia oli taas este ja värjäyspiste. Maaliviivalla sain päälleni pinkkiä väriä ja vaahtoa.

Maalifestarit olivat juuri sellaiset kuin olin kuvitellut. Asetuin kyykkyyn lavan eteen ja musiikin tahdissa kaikki nousivat hyppimään ja heittivät väripussukoistaan värit ilmaan. Se oli hauskaa. Lavalla olleet naiset heittivät lisää väriä päällemme. Tuloksena oli tällainen väritys.


Tapahtumassa huonona puolena oli edelleen pitkät jonot narikkaan ja lähtöön. Check in -teltalla oli myös todella kiireistä, vaikka osallistujapaketin olisi  voinut hakea jo perjantaina Fressistä. Ruuhkat luvattiin korjata edellisestä vuodesta, mutta en kyllä huomannut sujuvuutta. Eli työtä on vielä tehtävä. Onneksi sain mennä jonon ohi suoraan narikalle, sillä olin vapaaehtoinen. Mutta iloista väkeä riitti ja näytti siltä että kaikilla oli mukavaa, eikä pahempia haavereita sattunut.

Tule sinäkin mukaan Väriestejuoksuun. Niitä järjestetään tänä vuonna vielä monessa kaupungissa ja ensi vuonna uudestaan! http://www.variestejuoksu.com/



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti