15.4.2015

Korvaustunti Esalla

Eilen aloitin tallille pyöräilykauden. Menin junalla Kauklahteen ja siitä pyöräilin 4,3km tallille, sama toisin päin kotiin palatessa.

Sitten itse tallikäyntiin:
Ratsastin Esa-hevosella eilen korvaustunnin, sillä en ole kahteen viikkoon päässyt normaalille tunnilleni, enkä pääse myöskään tällä ja ensiviikollakaan. Esa oli todella likainen ennen kuin harjasin sen tallissa puhtaaksi. Tunnilla Ei oikeen mikään tuntunut onnistuvan. Ravissa oli lähes mahdotonta istua, Esa ei kulkenut haluamallani reitillä. Huomasin, että olin hyvin kankea, enkä oikeen osannut ratsastaa Esaa. Osa johtuu varmasti siitä, että en ole ratsastanut kahteen viikkoon ja osa siitä, että en osaa ratsastaa Esaa? Olo oli aika toivoton, kun ratsastimme ilman jalustimia ravia. 

Noh oli tunnissa jotain hyvää sentään. Laukka sujui suhteellisen hyvin. Esa nosti laukan heti avuistani ja laukkasi hyvin ympyrällä. Käynti onnistui myös hoenosti ja sain Esan myötäämään pari kertaa. 

Nyt vähän lyhyt ratsastuspostaus taas.  Ja pahoittelen, ettei minulla ole kuvia, sillä en niitä ottanut. Ensi kertaan! Ja Japani-intoilu jatkuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti