9.4.2015

Tokyokanissa vierailu(japanilainen ruokakauppa)

Tänään torstaina kävin Helsingissä tapaamassa tuttua ja shoppailemassa. Ensimmäisenä suuntasin Kampin kautta japanilaiseen ruokakauppa Tokyokaniin. Kuulin siitä ystävältäni netissä. En edes tiennyt, että Suomessa on tällainen upea japanilainen kauppa. Astuin sisään liikkeeseen, joka sijaitsee Annankatu 24:ssä, Helsingissä. Kaupassa oli upea valikoima japanilaisia ruokia, kuten riisiä, nuudeleita, sushitarvikkeita, snäksejä, mausteita, juomia ja eri teelajeja. Ruokien lisäksi myynnissä oli astioita, veitsiä, riisikeittimiä, kimonoita sekä hieman muita vaatteita ja kenkiä.


Tulin Tokyokaniin ostamaan japanilaista mansikkalimonadia, mutta ne olivat loppu. Kysyin suomea puhuvilta ystävällisiltä myyjiltä, milloin niitä tulisi lisää, he vastasivat, että kahden viikon päästä. Eli taidan mennä liikkeeseen uudestaa silloin. Mutta tällä reissulla mukaani tarttui kuitenkin kaksi tuotetta. Ostin tölkin virvoitusjuomaa, joka sisältää vihreää teetä. Se maksoi 2,25€. Ostin myös pussillisen Japanista tuotua vihreän teen lehtiä. Pussi maksoi 4,70€.

Tyytyväisin mielin lähdin kaupasta ostokset tehtyäni. Tuli oikein tervetullut ja rento fiilis hyvästä suomenkielisestä palvelusta ja runsaasta valikoimasta. Japanilaiset astiat kiinnostivat minua ja olisinkin halunnut ostaa omaksi ainakin teekupit ja teekannun, mutta ne olivat liian kalliita budjettiini. Sushia voisin jossain vaiheessa tehdä tai ainakin käydä jossain ravintolassa syömässä, sillä olen vain kerran elämässäni sushia syönyt, eikä se erityisen hyvä maistelu ollut. Kerron mielipiteeni teetuotteista, kun olen niitä maistanut. 

Hyvää kirsikankukkaista kevättä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti