23.5.2015

Estetunti Doriksella

Tänään ratsastin Doriksella puomeja ja pieniä esteitä. Doris liikkui käynnissä hienosti myödäten, vähän olisi voinut samalla kävellä reippaammin eteen. Sain jo tuntumaa paremmin ravissakin Dorikseen verrattuna edellisiin viikkoihin. Laukkalisäykset kuitenkin tuottivat hankaluuksia. Normaalitempoinen laukka sujui hyvin.




Teimme puomitehtävää, jossa pitkällä sivulla oli neljä puomia. Puomit oli sijoiteltu niin, että kaksi puomia oli alussa ja lopussa. Niiden välinen etäisyys oli noin 2,5 metriä. Ja väliin mahtui noin viisi laukka-askelta. Ratsastimme laukassa kahden ensimmäisen puomin yli ja teimme voltin vasemmalle. Sitten ratsastimme kahden seuraavan puomin yli. Sitten opettaja korotti puomitehtävän kahdeksi kavaletiksi, jonka ylitin kolme kertaa. Ensimmäinen este sujui hyvin, mutta sen jälkeen Doris valahti pitkäksi ja imi seuraavalle esteelle niin kovasti, etten saanut sitä kontrolliin ajoissa. Tästä johtuen en päässyt mukaan toiseen hyppyyn hyvin oikeastaan kertaakaan. Tunsin kuitenkin, että harjoittelemalla enemmän saisimme vielä hyviä tuloksia aikaan kaimani kanssa. :)







Kun tunti päättyi, vein Doriksen talliin. Riisuin siltä varusteet ja putsasin suojat. Tunnistani löytyy video Instagram-tililtäni: @dorrezz

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti